Jump to content

DJD

Recommended Posts

Έλληνας πωλητής στο ebay, πμ για πληροφορίες πρίν 2 εβδομάδες...

...χειρότερο κλ@σιμο από κινέζους που πουλάνε υποπολλαπλάσιας αξίας πράγματα...

Θα του ξαναστείλω, στα αγγλικά τώρα, μπας και ψηθεί να απαντήσει στο Ευρωπαϊκό mode...

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που ψάχνεις αλλά άποψη μου μαματον, αν δεν ασχολείται αυτός, βρες τον απο άλλον.

Προσωπικά σε τέτοιο γράψιμο θα πάω να το πληρώσω και λίγο πιο ακριβά αλλού παρά να τον παρακαλάω για να του δώσω τα λεφτά μου.

Για τεστ συμπεριφοράς θα στείλω 2ο πμ, ούτως ή άλλως με τόσο ελλιπή σε πληροφορίες auction λίγο δύσκολο να αγόραζα...

Έχεις δίκιο πάντως αυτή πρέπει να είναι η συμπεριφορά σε "επιχειρηματίες" της @@

Καλά, θα τα πούμε από Πέμπτη.

Το ότι κάνω πλάκα δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω το κρύο και την συννεφιά περισσότερο από την ζέστη ... Το ότι μπορώ καθημερινά να κάνω 3 χμ ποδήλατο σχετικά γρήγορα, φορώντας κανονικά ρούχα και το παλτό μου, χωρίς να ιδρωσω καθόλου είναι priceless.

Στην Κρήτη, περπατούσα το βράδυ τον χειμώνα σπίτι, και ιδρωνα από την ανηφοριτσα..

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

13 ώρες άδειο το μέρος?

Ακούστε πάντως διαφορετική νοοτροπία που έχουν εδώ, στο λεωφορείο που παίρνω, (μπαίνουμε από μπροστά μόνο), οι οδηγοί λένε Καλημέρα / καλησπέρα. Και οκ μπορεί η εταιρεία να τους έχει βάλει να το λένε, αλλά και οι επιβάτες πολλές φορές το λένε στον οδηγό πριν η χωρίς να μιλήσει ο ίδιος, η τον χαιρετάνε στο τέρμα όταν κατεβαίνουν από την μεσαία πορτα.

Έχετε δει ποτέ κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε ελληνικό λεωφορείο?

Λέμε γενικά ευχαριστώ όταν κάνουν κάποια αξιέπαινη χειρονομία, όπως να περιμένουν 1sec κλπ.

Άλλο αυτό βασίζεται και στο ποιόν του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το τιμονι, αν το εχειςπαρατηρησει εδώ στο Ελλάδα οι οδηγοί (η πλοιψηφια) νομίζουν ότι μεταφέρουν σακιά με πατάτες και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέσει με το εμπόρευμα κλπ κλπ

From mobile phone ....

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Ασχέτως τί νομίζει κανείς ότι μπορεί να νομίζουν οι άλλοι, θα σας πώ το εξής,

σε διόδια, σουπερμάρκετ, υπηρεσίες, καταστήματα, λεοφωρεία και γενικά όπου υπάρχει κόσμος να συναναστραφείς μέσω υπηρεσιών, ανεξαρτήτως του τί κάνουν αυτοί, πείτε μια καλημέρα/καλησπέρα/καλή εβδομάδα/ευχαριστώ/καλή ξεκούραση κλπ....

Εκτός του ότι μπορεί σε βάθος χρόνου να λάβετε το ίδιο ( ίσως, ποιός μπορεί να το ξέρει ?) και ότι είναι μια μικρή συμβολή στο να γίνεται ο κόσμος μας πιο ανθρώπινος, θα νιώθετε και οι ίδιοι καλά μέσα σας....και οι αποδέκτες θα νιώθουν ίσως ότι κάποιος τους υπολογίζει...

13 ώρες άδειο το μέρος?

Ακούστε πάντως διαφορετική νοοτροπία που έχουν εδώ, στο λεωφορείο που παίρνω, (μπαίνουμε από μπροστά μόνο), οι οδηγοί λένε Καλημέρα / καλησπέρα. Και οκ μπορεί η εταιρεία να τους έχει βάλει να το λένε, αλλά και οι επιβάτες πολλές φορές το λένε στον οδηγό πριν η χωρίς να μιλήσει ο ίδιος, η τον χαιρετάνε στο τέρμα όταν κατεβαίνουν από την μεσαία πορτα.

Έχετε δει ποτέ κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε ελληνικό λεωφορείο?

ναι αμέ. το βλέπεις πιο συχνά σε συνοικιακές διαδρομές που συνήθως οι οδηγοί είναι στανταρ. πέραν αυτού, μερικοί είμαστε απλά ευγενικοί

Πολύ καλα.... Γαστρεντερίτιδα special. Ξέρει κανείς κανέναν καλό βιολογικό καθαρισμό για το αμάξι που δε θα με γδύσει;

(το πρώτο κρούσμα ήταν στην Εθνική με 130 Και δεν πρόλαβα να σταματήσω). Και έχουν όλα τα φαρμακεία απεργία.

Είχα να αρρωστήσω χρόνια. Δε φαντάζεστε πως μου κακοφαίνεται

Προσοχή σε όλους. Ο γιατρός μου είπε ότι θερίζει απίστευτα τον τελευταίο καιρό.

Sent from mobile using tapatalk 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.