Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] γιαυτό σε μια παλιότερη έρευνα το 85% των βακτηρίων στην Ελλάδα ήταν ανθεκτικά σε αντιβιοτικά 3ης γενιάς vs 15% στην Ολλανδία...

Για τους (κομπιουτερικούς) ιούς να δείτε ότι με αυτά που γράφετε θα πάει κανένας κακομοίρης και θα πληρώσει :-)

Mobile

Η απάντηση βρίσκεται σε αυτά που έκοψες.

Αν θέλεις να συνεχίσεις την εκπροσώπηση ποστάρισε το βιβλιάριο ενσήμων του πελάτη σου, αλλιώς ασχολήσου με κάτι άλλο.

Ω με συγχωρείς. Πάρτο πακέτο τότε αν νομίζεις ότι έτσι δικαιολογείται αυτό που έγραψες.

Δεν είναι κακίες, ασχετοσύνη είναι.

Αν ο άλλος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και τον ταΐζουν οι γονείς δεν έχει πραγματική γνώση του τι σημαίνει η δουλειά.

Και συνέχισε την ειρωνεία. Σε τέτοιου τύπου σχόλια της μισής σειράς με υπονοούμενα ή/και ειρωνεία είσαι αστέρι.

Πάντως με βάση την δική σου λογική και εσύ εισαγγελέας το έπαιξες, οπότε μην σε ξενίζουν τόσο τα δικά μου σχόλια.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Η απάντηση βρίσκεται σε αυτά που έκοψες.

Αν θέλεις να συνεχίσεις την εκπροσώπηση ποστάρισε το βιβλιάριο ενσήμων του πελάτη σου, αλλιώς ασχολήσου με κάτι άλλο.

Οι εκτός γνωρίζουν καλύτερα από τον ξενοδόχο? Ενδιαφέρον.

Δεν μου λες ρε ΓιαγκΤ μιας και είμαι άσχετος από αυτά (κι εσύ του χώρου). Στα πόσα failed "αρμενίσματα" στραβώνει ο γυαλός?

btw thanks yanni

[MENTION=2868]Myralis[/MENTION] γιαυτό σε μια παλιότερη έρευνα το 85% των βακτηρίων στην Ελλάδα ήταν ανθεκτικά σε αντιβιοτικά 3ης γενιάς vs 15% στην Ολλανδία...

Για τους (κομπιουτερικούς) ιούς να δείτε ότι με αυτά που γράφετε θα πάει κανένας κακομοίρης και θα πληρώσει :-)

Mobile

Και μια άλλη θα λέει για εξτρα αντισώματα/ανοσοποιητικό/whatever που ενισχύονται κατόπιν αντιβίωσης. Δεν έχω έρευνα αλλά μου το έχει αναφέρει γιατρός

Προσωπικά για ψύλλου πήδημα, long-term antibiotics (4+ weeks) δεν παίρνω. Εκτός αν είναι μιας εβδομάδας (άντε δύο max).

Έγινε επεξεργασία από Guest

Οι εκτός γνωρίζουν καλύτερα από τον ξενοδόχο? Ενδιαφέρον.

Δεν μου λες ρε ΓιαγκΤ μιας και είμαι άσχετος από αυτά (κι εσύ του χώρου). Στα πόσα failed "αρμενίσματα" στραβώνει ο γυαλός?

btw thanks yanni

Και μια άλλη θα λέει για εξτρα αντισώματα/ανοσοποιητικό/whatever που ενισχύονται κατόπιν αντιβίωσης. Δεν έχω έρευνα αλλά μου το έχει αναφέρει γιατρός

Προσωπικά για ψύλλου πήδημα, long-term antibiotics (4+ weeks) δεν παίρνω. Εκτός αν είναι μιας εβδομάδας (άντε δύο max).

"Ρε" στους συγγενείς και στα φυλλαράκια σου.

"Ρε" στους συγγενείς και στα φυλλαράκια σου.

Επέτρεψε μου, μετά τους συγγενείς ή φίλους, να συμπληρώσω και σε αυτούς που με προσβάλλουν.

Ευχαριστώ πάντως που δεν απάντησες στην ερώτηση μου καθότι ήταν ρητορικής φύσεως.

Ε βλέπω σήμερα στο mail e-statement το ανοίγω και βλέπω 110ευρώ. Καρδιακό. Μετά βλέπω μια χρέωση ότι να 'ναι και googlarw το όνομα αυτής. Κάτι για ινδία λέει. Μετά από 5λεπτά πήρα μπρος, μπήκα στο paypal και είδα ότι ήταν κάτι ακουστικά που είχα πάρει. Τουλάχιστον ξύπνησα γρήγορα. Α, καλημέρα κι όλας .

Είχα την εντύπωση ότι ο DJD είχε ξεχάσει τι θα πει η λέξη "εκκλησία" :p

Αυτός όχι. Εσύ; :p

"Η λέξη Eκκλησία ετυμολογείται από το ρήμα εκ-καλώ, με χρήση του θέματος από το επίθετο έκκλητ-ος. Εκκαλώ σήμαινε προσκαλώ άτομα εκ (από) του συνόλου να σχηματίσουν ομάδα. Αποτέλεσμα αυτής της έκ-κλησης ο σχηματισμός σύναξης, συνέλευσης. Με τη λέξη Εκκλησία περιγράφεται τόσο η διαδικασία της συνέλευσης, όσο και το αποτέλεσμά της."

Μου έχει μείνει από μικρός το τραύμα από τα βασανιστήρια που μας έκαναν στο σχολείο όταν μας πήγαιναν με το ζόρι εκκλησία :p

Εμένα με βγάζαν έξω επειδή έκανα φασαρία :p

Κανείς δεν ξεχνάει λέξεις. Απλά κάποιοι τις μεταφράζουν διαφορετικά :)

Δε πα να κάνεις καμία παρουσίαση εσύ; :p

Μου έχει μείνει από μικρός το τραύμα από τα βασανιστήρια που μας έκαναν στο σχολείο όταν μας πήγαιναν με το ζόρι εκκλησία :p

Τόσο κακός δηλαδή?? :p

Αντί να με παροτρύνεις σε κανένα (ελαφρύ) βασανιστήριο τύπου BSDM να το βουλώσω με χαμόγελο, μου προτείνεις έναν χώρο που (α) ούτε εσύ ανήκεις ιδεολογικά, και (β) έχει περισσότερες πιθανότητες (λόγω ηλικίας) να συναντήσω ανθρώπους που θα μου πιάσουν την πάρλα για τρικυμίες?

Μου επιτρέπεις να σου κάνω ένα αστείο? :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.