Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Και εγώ πιστεύω του Σόλωνα ειναι η οριτζιναλ κ ολοι οι αλλοι απλα την τον κοπιαρουν

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION]

Αντε να περασουνε 3 χρονια να ξαναμπει ο unseen να αποκαταστησει την αληθεια...

Προκαλεις... Θα μιλησω να τις ερωτικες εξομολογησεις που μου εκανες ντυμενος ντραγκ κουιν εξω απο την ταβερνα "Τα Πευκα" στην Τουμπα. Εχω μαρτυρες...

Ένα καλοριφέρ λαδιού έχω που καίει κάποιες ώρες της ημέρας κ ένας Θερμοπομπος που να έκαψε 40 ωρες σύνολο βράδυ.

Δεν ξέρω. Έχω 3000 kwh πρωί και άλλες 900 βραδινό.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Για βραδυ οτι καλυτερο μπορεις να εχεις!!

[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008HBICH2/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1[/ame]

οχι απαραιτητα το συγκεκριμενο.

Το αναβεις στο φουλ (110W) για 20-30' πριν πεσεις και εισαι αρχοντας!

Αν κρυωνεις το βραδυ το ξαναναβεις στην χαμηλοτερη σκαλα (27W) και σε κραταει στην καταλληλη θερμοκρασια.

Η μεσαια σκαλα ειναι 60W.

Το παρακάτω μου φαίνεται πραγματικά εξαιρετικά χρήσιμο για όποιον ψάχνεται με Nvidia κάρτες, αλλά δεν ήξερα σε ποιο thread θα είχε θέση, οπότε το πετάω στο thread με τα άσχετα :hehe:

GTX-Titan-Black-Performance-635x393.png

Προκαλεις... Θα μιλησω να τις ερωτικες εξομολογησεις που μου εκανες ντυμενος ντραγκ κουιν εξω απο την ταβερνα "Τα Πευκα" στην Τουμπα. Εχω μαρτυρες...

Καντο αλλα να ξερεις οτι θα παρεις και τον Δεσερη στο λαιμο σου...

Τι να τα κάνεις τα γραφήματα, που πάντα σε x50 σκέτη ή Ti καταλήγω από NVIDIA. Δεν είχε και χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με κάνα γρίφο μπας και κερδίσουμε καμιά καλύτερη! :p

Πες μου ότι τόσα χρόνια πίστευες ότι η αυθεντική φωτογραφία ήταν με τον Σόλωνα :hehe:
Ρε του SLN είναι η αυθεντική, αυτό είναι photoshop :hehe:
Και εγώ πιστεύω του Σόλωνα ειναι η οριτζιναλ κ ολοι οι αλλοι απλα την τον κοπιαρουν

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION] [MENTION=1498]SLN[/MENTION]

Ναι.

Τι έχω χάσει ρε παιδιά? Αυτή η φωτό μειναι παλιά, τι έχει να κάνει με τον SLN?

Τι έχω χάσει ρε παιδιά? Αυτή η φωτό μειναι παλιά, τι έχει να κάνει με τον SLN?

τι τ'ανακατεύεις κι εσύ; :tongue:

για το επόμενο thelab σταυρόλεξο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.