Jump to content

DJD

Recommended Posts

Δες το από την θετική του πλευρά.

Δεν ήσουν ελλάδα για να κάνεις μαραθώνιο άγχους και στο τέλος να λες "πάλι καλά που βρέθηκε μόνο το πετάλι"

σε ξεαγχώνει ο μπάτσος στην Ελλάδα: "Αυτά τώρα ξέχνα τα". Οπότε δε σε νοιάζει πολύ πλέον, κι αν βρεθούν είσαι διπλά χαρούμενος :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
σε ξεαγχώνει ο μπάτσος στην Ελλάδα: "Αυτά τώρα ξέχνα τα". Οπότε δε σε νοιάζει πολύ πλέον, κι αν βρεθούν είσαι διπλά χαρούμενος :p

Το άγχος είναι μέχρι να στο πει βρε. Ο χρόνος ανταπόκρισης είναι που .... σκοτώνει :hehe:

Καλημέρα και τέλος καλό ... όλα καλά!! :)

Σχετικό είναι αυτό. Αλλάζεις λίγο μετά την πρώτη διάρρηξη, είσαι σαφέστατα ποιο χαλαρός στο σπίτι σου όταν δεν έχεις περάσει κάτι τέτοιο. Ignorance is a bliss και μιλάω απλά έχοντας στο μυαλό μου εμένα. Άλλος μπορεί να το προσπεράσει χωρίς να τον επηρεάζει, εγώ έχω ποιο πολύ το μυαλό μου στις κλειδαριές σε σχέση με 6 μήνες πριν π.χ.

Δίκιο αυτό, ειδικά η ευκολία με την οποία απενεργοποίησαν τον σένσορα του συναγερμού με απασχολεί. Πήγα και πήρα μερικά μπουκάλια κρασί και πήγα στο τμήμα, μέχρι τα αυτιά ήταν τα χαμόγελα τους χαχα.

Δίκιο αυτό, ειδικά η ευκολία με την οποία απενεργοποίησαν τον σένσορα του συναγερμού με απασχολεί. Πήγα και πήρα μερικά μπουκάλια κρασί και πήγα στο τμήμα, μέχρι τα αυτιά ήταν τα χαμόγελα τους χαχα.

Στην Ελλάδα, με μπουκάλια μπύρας μόνο. Μην πάει αλλού ο νους σας, επειδή τα παιδιά δεν πίνουν κρασί το λέω

Sent from my Find 5 using Tapatalk

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shout:

Ετσι ηθελα απλα να φωναξω γιατι δεν ειμαι και πολυ καλα αυτην την στιγμη.

Συνάδελφος αγοράζει laptop μάρκας Τ των €1000+ από γνωστό κατάστημα. Το laptop είναι στημένο με Windows 8.

Μετά από μερικές ημέρες χρήσης, αρχίζει και του σβήνει στα καλά καθούμενα ή όταν το ανάβει, βλέπει μαύρη οθόνη.

Το πηγαίνει πίσω στο κατάστημα, το στέλνουν αντιπροσωπεία και ένα μήνα μετά που το επιστρέφουν τον χρεώνουν και 80€ γιατί λέει ήταν ιός...

Μας το φέρνει να στήσουμε διάφορα προγράμματα της δουλειάς και μέσα σε αυτά να το κάνουμε και update σε 8.1.

Μετά από 7 δοκιμές, όπου κάθε φορά έκανε κάτι διαφορετικό αλλά κατέληγε πάντα σε "reversing process", δεν καταφέραμε να τα βάλουμε.

Επικοινωνούμε με το κατάστημα, λόγω του ότι είμαστε μεγάλοι πελάτες και εξηγούμε το θέμα. Πάμε πάλι το laptop εκεί, όπου αφού διαπιστώνουν το πρόβλημα, το στέλνουν πάλι αντιπροσωπεία. Μετά από 15 ημέρες, ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον, η εταιρία στη Μ$, η Μ$ στην εταιρία, αλλά τα 8.1 δε μπαίνουν. Όταν τους ζητήσαμε, επειδή διαφημίζουν ότι πουλάνε έτοιμα με 8.1, να το βάλουν απευθείας και όχι σαν update, μας είπαν ότι δεν ταιριάζει το S/N και πρέπει να αγοραστεί άλλο για 8.1.

Σε επικοινωνία μας με τα κεντρικά στην Ευρώπη, δεν πήραμε σαφή απάντηση και μας παρέπεμψαν στο να κατεβάσουμε τα 8.1 από τη Μ$ και να τα βάλουμε, κάτι που δε γίνεται, αφού δεν τα δίνει πουθενά.

Εν ολίγοις, πήρε το μηχάνημα με 8, τον χρέωσαν 80€, από τους 2 μήνες που το έχει αγοράσει, το κράτησε 10 μέρες και πλέον δε μπορεί να βάζει τα updates, που είναι για 8.1...

Αυτά.

Έπρεπε να το βάλω στα ανέκδοτα, αλλά επειδή είχα το 1ο post εδώ, είπα να το συνεχίσω....

Η επίσημη απάντηση της κατασκευάστριας εταιρίας:

Dear Mr. H,

thank you for contacting Τ.

Please consider the following procedure:

- Deinstall all which is mentioned in appendix A of the Win8 Upgrade step-by-step guide

- install all Windows updates (also optional ones)

- use LAN, not WiFi!

- When the download progess is at about 60% and the installation progress in the app store is displaying "information will be collected" (something like that), remove the LAN connection and disable or uninstall the Wifi and LAN devices in the device manager

Then the upgrade will be completed successfull.

In case that after installation a problem occurs with constant reboot or similar behavior, in example that a message comes that the system could not be repaired, the ATI driver needs to be updated.

This requires the following procedure:

-As first step, please download the latest Windows 8.1 AMD Display Driver from the Τ driver web page and store it on a USB flash drive

-Open the right charms bar

-Select Settings

-Select Change PC settings

-Select Update and recovery

-Select Recovery

-Choose “Advanced start-up” and select Restart now

-After the reboot choose “Troubleshoot” option

-Select Advanced options

-Select Start-up Settings

-On the next screen click on “Restart”

-On the following screen select option 4 – Enable Safe Mode

-Go to Windows Control Panel

-Select Programs and Features

-Uninstall the AMD Display driver

-Reboot the device

The unit should now work with the Windows 8.1 OS.

With best regards,

Julia A.

Support Team

Εντάξει μέχρι και σχολές χορού παίρνουν τηλέφωνο πλέον για να διαφημίζουν την πραμάτεια τους.

Έπρεπε να το βάλω στα ανέκδοτα, αλλά επειδή είχα το 1ο post εδώ, είπα να το συνεχίσω....

Η επίσημη απάντηση της κατασκευάστριας εταιρίας:

Έχω την εντύπωση ότι τα windows 8.1 δεν παίρνουν τους κωδικούς των windows 8. Οπότε και να τα έβρισκε κάπου, κάπως, δε θα θα μπορούσε να κάνει clean install.

So... :giveup:

Είπα κι εγώ. Like ο astrolabos σε απάντηση στο ΠΟΘ???

Μα εγώ δεν ήθελα απάντηση :p

Το έβαλα εδώ στα πλαίσια του "πείτε τι σας τη δίνει, τι σας ενοχλεί, ..." που ήταν το αρχικό post όταν είχε ανοίξει το ΠΟΘ :hehe:

Το κατάλαβα. Για να ζηλέψεις το έβαλα :p

Θα φάει ένα ίσωμα στις πλαινές τις σίτες και μετά ένα βαψιματάκι και θα γίνει κούκλα :D

BTW έβγαζε η CM stacker με τέτοιο εμετικό χρώμα σίτας?

μαυρη ειναι η σιτα του βρε,

απλα δεν φαινεται σωστα λογω (υπερβολικης) σκονης

σε αυτη του τη φωτο φαινεται καλυτερα

$_12.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.