Jump to content




DJD

Recommended Posts

καλά δεν πάει ακριβώς έτσι. οι περισσότεροι πλέον ξέρουν ότι δεν είναι τίποτα ο στρατός και απλά δεν θέλουν να χάσουν τον χρόνο τους ή να τους σταθεί εμπόδιο στον επαγγελματικό τους τομέα

Link to comment
Share on other sites

καλά δεν πάει ακριβώς έτσι. οι περισσότεροι πλέον ξέρουν ότι δεν είναι τίποτα ο στρατός και απλά δεν θέλουν να χάσουν τον χρόνο τους ή να τους σταθεί εμπόδιο στον επαγγελματικό τους τομέα

Σε αυτά, (άντε και στο να έχουν γνωρίσει τον έρωτα της ζωής τους), πάω πάσο και πολύ καλά κάνουν. Με τους μαμάκες έχω πρόβλημα και τους γόνους πολιτικών έχω πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

I came, I saw, I drunk him. Περίεργη η σχέση μου με την Ηλεκτρονική 1. Έχουμε σχεδόν τελειώσει με τον τομέα, αλλά το μάθημα του κορμού δεν...

Sent from my Find 5 using Tapatalk

I came, I saw, I conquered, τελικά.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφος αγοράζει laptop μάρκας Τ των €1000+ από γνωστό κατάστημα. Το laptop είναι στημένο με Windows 8.

Μετά από μερικές ημέρες χρήσης, αρχίζει και του σβήνει στα καλά καθούμενα ή όταν το ανάβει, βλέπει μαύρη οθόνη.

Το πηγαίνει πίσω στο κατάστημα, το στέλνουν αντιπροσωπεία και ένα μήνα μετά που το επιστρέφουν τον χρεώνουν και 80€ γιατί λέει ήταν ιός...

Μας το φέρνει να στήσουμε διάφορα προγράμματα της δουλειάς και μέσα σε αυτά να το κάνουμε και update σε 8.1.

Μετά από 7 δοκιμές, όπου κάθε φορά έκανε κάτι διαφορετικό αλλά κατέληγε πάντα σε "reversing process", δεν καταφέραμε να τα βάλουμε.

Επικοινωνούμε με το κατάστημα, λόγω του ότι είμαστε μεγάλοι πελάτες και εξηγούμε το θέμα. Πάμε πάλι το laptop εκεί, όπου αφού διαπιστώνουν το πρόβλημα, το στέλνουν πάλι αντιπροσωπεία. Μετά από 15 ημέρες, ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον, η εταιρία στη Μ$, η Μ$ στην εταιρία, αλλά τα 8.1 δε μπαίνουν. Όταν τους ζητήσαμε, επειδή διαφημίζουν ότι πουλάνε έτοιμα με 8.1, να το βάλουν απευθείας και όχι σαν update, μας είπαν ότι δεν ταιριάζει το S/N και πρέπει να αγοραστεί άλλο για 8.1.

Σε επικοινωνία μας με τα κεντρικά στην Ευρώπη, δεν πήραμε σαφή απάντηση και μας παρέπεμψαν στο να κατεβάσουμε τα 8.1 από τη Μ$ και να τα βάλουμε, κάτι που δε γίνεται, αφού δεν τα δίνει πουθενά.

Εν ολίγοις, πήρε το μηχάνημα με 8, τον χρέωσαν 80€, από τους 2 μήνες που το έχει αγοράσει, το κράτησε 10 μέρες και πλέον δε μπορεί να βάζει τα updates, που είναι για 8.1...

Αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το πρωί ξεκινάω να πάω σε πελάτη για να του εγκαταστήσω το vdsl router που του έστειλε ο πάροχος, να ρυθμίσω ips και domain για να δώσω internet στην εταιρεία. Το δέμα το παραλάβανε χτες.

Μπαίνω στα γραφεία τους ωραία και καλά το πρωί ωραία και καλά.

"Αντε επιτέλους ήρθε η vdsl κλπ. Το router το έβαλες μέσα στο computer room?"

"Όχι εδώ είναι"

"Δεν είναι λίγο μεγάλο το κουτί για ένα router? Μήπως σας στείλανε και τίποτα netmod μαζί;"

"Όχι αυτό φέρανε"

Προς έκπληξή μας

attachment.php?attachmentid=60608&stc=1&d=1392376593

Επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι όμως και για να μην βρεθεί κάποιος άνεργος ή να πληρώνει απο την τσέπη του (και για να μη σφαχτούν μέσα στην εταιρεία ποιος θα τα πάρει) πήραμε τηλ και την courier και τον πάροχο.

Μόλις με ενημερώσαν οτι έγινε η ανταλαγή και σωστή αποστολή του router.

Αχχχχ με έπιασε η καρδιά μου όταν άνοιξα το κουτί.

post-10170-1416078144,5886_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ε ρε καραγκιόζηδες......

Άνοιξε ένας ΑΒ Βασιλόπουλος εδώ στην περιοχή μου, όχι τίποτα το τρομερό σε μέγεθος(έχει βάθος και όροφο, αλλά είναι στενό, οπότε μόλις 3 ταμεία), σίγουρα όμως ο μεγαλύτερος σε brand name. Παίζει μόνο ένας μικρός Βερόπουλος και ένα ακόμα μικρότερο Bazzar σε ακτίνα 200 μέτρων. LiDL, Μαρινόπουλος είναι σε μάλλον safe distance, 500+ μέτρα μακριά.

Βάλε λοιπόν ότι έχει σε ότι πάρεις 10% έκπτωση, βάλε κάποιες επιπλέον προσφορές, βάλε και την περιέργεια του κόσμου, πλακώσαν όλοι.

Πάω και εγώ ποιο πολύ από περιέργεια, μπαίνω μέσα, 30 άτομα σε κάθε ένα από τα 3 ταμεία. LOL OK. Δώσε στον Έλληνα έκπτωση και παρ' του την ψυχή!!!!

Παίρνω λοιπόν 3 πραγματάκια και πάω να κάτσω στην ουρά να το εγκαινιάσω παρέα με όλους τους άλλους.

Έτσι όπως ήταν μπάχαλο πετάγεται ένας μπροστά μου

"Μαρία, Μαρία, εδώ, έλα, φέρε το καρότσι εδώ".

Τσουπ χώνεται η Μαρία με το καρότσι και το παιδί μπροστά μου. Βλέπεις τώρα το 5χρονο στο καρότσι και λες

"Τι να του πεις τώρα; Θα μου βγει και από πάνω ο τύπος".

Πριν προλάβω να κάνω κιχ

"Γυναίκα εδώ, εδώ έλα"

60άρης πάνω κάτω είχε πιάσει θέση κάπου 4-5 άτομα μπροστά από μένα και είχε στείλει την γυναίκα για τα ψώνια.

ΟΚ.... Τα πραγματάκια στα ράφια, το καλάθι στην θέση του και άντε και &^#$^&&^&*^**.

Καραγκιόζηδες.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.