Jump to content

DJD

Recommended Posts

Μαθήματα τέλος, τα πέρασα.. μένει literature study και master thesis

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Τι το ήθελα τόσα χρόνια το clear type των windows 7? Το έβγαλα και ηρεμήσανε τα μάτια μου σε έναν βαθμό.

Mactype :daisy:

Α!Αφού έχεις windows 7 τσέκαρε και Gdipp...

Μαθήματα τέλος, τα πέρασα.. μένει literature study και master thesis

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Εύγε. Άντε και στα δικά μας οι αιώνιες.:hehe:

Καλά κάνεις. Χαλάνε την πιάτσα κάτι τέτοια τυπάκια και μετά οι υπόλοιποι γονείς έχουν απαιτήσεις :hehe:

Eιναι παγια τακτική μου.

Δε κανω παρέα με οσους παίρνουν πτυχιο στα 4 και αλλους τέτοιους γιαπηδες.

Ομοφοβικός ; :hehe::p

[MENTION=22039]___[/MENTION][MENTION=22039]___[/MENTION]@ sent from tapatalk @__@__@

[MENTION=9931]soulclaimer[/MENTION] αυτού μην του μιλάς. Παίρνει το master τώρα
Eιναι παγια τακτική μου.

Δε κανω παρέα με οσους παίρνουν πτυχιο στα 4 και αλλους τέτοιους γιαπηδες.

Καλά κάνεις. Χαλάνε την πιάτσα κάτι τέτοια τυπάκια και μετά οι υπόλοιποι γονείς έχουν απαιτήσεις :hehe:

Πτυχίο (απλό) στα 7+Σεπτέμβρη από τα 4 χρόνια..

Πτυχίο (master) είμαι στο 1,5 από τα 2 χρόνια.

Κάνει να μου μιλάει ή όχι?

peripheral vision module has stopped responding περιστατικο, προσπαθωντας να καταλαβω

εαν οντως ειδα/διαβασα ασυναισθητα τις λεξεις "ροφημα σοκολατα" και "γκαζοζα λουξ"

σε τιτλους στα νεα θεματα...

Αγιο ειχαμε που δεν επαιξαν κι αλλες αστοχιες με τπτ σωματικα υγρα

(*$#&*$*!@$(*!#$%*&!#@

Μετά από μια ώρα παίδεμα με μοναδικό όπλο ένα πολύμετρο του 5ευρου, ανακάλυψα ότι ο λόγος που δεν άναβε η οθόνη μου είναι το φούστικο το button. Με βραχυκύκλωμα στην πλακέτα παίζει κανονικά. Ποιος περιμένει τώρα ανταλλακτικό. Από την άλλη πάλι καλά, γιατί πολύ μου άρεσε η U2414H και δεν μου περισσεύουν 200 λίρες..

Εντάξει, ο Νο 3 δεν υπάρχει... :nada:

Top 10 Airplane Crosswind Landings B747 A330 A380 - YouTube

το 2 αν θυμάμαι καλά είναι fake.... το 3 πάλι είναι στο αεροδρόμιο του hong kong και είναι γνωστό για τις καφρίλες... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bKqO6gdJIz8]747 Steep Bank Hong Kong - YouTube[/ame]

Mactype :daisy:

Α!Αφού έχεις windows 7 τσέκαρε και Gdipp...

Gdipp δεν με βόλεψε , mactype με βόλεψε αλλά μου τρώει ώρες ώρες το last letter από το skype και θέλει restart.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.