Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Μας έχετε @δήξει με τη συντήρηση, τόσο downtime, ούτε οι servers του Battlefield δεν έχουν :p

Έλα ρε συ τι περίμενες? Εχτές ήταν να ξεκινήσουν στις 11 αλλά σιγά μην ξεκινάγανε στις 11. Λίγα λεπτά μετά τις 11 που είδα το site δούλευε. Οπότε καθυστερήσανε εχτές επίτηδες για να έχουν δικαιολογία να τσεπώσουν και δεύτερο ημερομίσθιο σήμερα. Κλασική Ελληνική νοοτροπία. Και καθυστέρηση στο έργο και υπερκοστολόγηση δικαιολογώντας εξτρά μεροκάματα.

Έλληνες..... τς τς τς. Είτε στην Ελλάδα ζουν είτε στο εξωτερικό την Ελληνική κουτοπονηριά την έχουν πάντα μαζί τους.

τς τς τς..................

....................................τς τς τς...........................

......τς τς :sarcastic:

23.00 CET

Αλλά που να τα πιάσετε εσείς τα υψηλά νοήματα :sarcastic:

Δεν ξέρουμε από CET εμείς ρε. Ελλάδα ρε που μου θέλετε και CET, μου γίνατε και Large International. :p

Για να γίνουμε small national. Όχι ευχαριστώ :jester:

Large National θα γίνετε. Οτιδήποτε Ελληνικόν δεν είναι ΠΟΤΕ small :triniti:

πάει το ξεσκίσαμε και πέθανε :p

ποιος ανεβαίνει Ζωγράφου για ένα δίωρο κβαντομηχανική; Περισσότερη ώρα θα φάω στα πήγαινε-έλα :(

Μιλουσα με τον θειο μου στο κινητο, και καποια στιγμη μου λεει κουνιεμαι, και γω κουνιεμαι του λέω, Μαγνησία εγώ, Αθήνα αυτός. :p

4.3 στην Αταλάντη πάλι.

να ελπίζω όταν ξυπνήσει ο λάμπης απ'τον μεσημεριανό του ύπνο ότι θα είναι ανανεωμένος εμφανώς ή μικρές αλλαγές ψιλοασήμαντες;

Στελνεις πμ σε 2 Mod για ενα θεμα που σου εχουν κλειδωσει,γιατι εχεις ωραια νεα,περιμενεις 4 μερες μπας και γινει τιποτα και επιεικως σε ΓΡΑΦΟΥΝ!

Δημοκρατια στο thelab λεμεε.

Εχει καταντησει να αξιζει μονο για να βλεπεις το sebastian να πεταει ατακες για την ΑΤΙ στο θεμα των 2Χ0

ΥΓ.Να δω ποση ωρα θα κανουν να απαντησουν εδω.

ΥΓ2.Καλησπερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.