Jump to content

DJD

Recommended Posts

Μας έχετε @δήξει με τη συντήρηση, τόσο downtime, ούτε οι servers του Battlefield δεν έχουν :p

Έλα ρε συ τι περίμενες? Εχτές ήταν να ξεκινήσουν στις 11 αλλά σιγά μην ξεκινάγανε στις 11. Λίγα λεπτά μετά τις 11 που είδα το site δούλευε. Οπότε καθυστερήσανε εχτές επίτηδες για να έχουν δικαιολογία να τσεπώσουν και δεύτερο ημερομίσθιο σήμερα. Κλασική Ελληνική νοοτροπία. Και καθυστέρηση στο έργο και υπερκοστολόγηση δικαιολογώντας εξτρά μεροκάματα.

Έλληνες..... τς τς τς. Είτε στην Ελλάδα ζουν είτε στο εξωτερικό την Ελληνική κουτοπονηριά την έχουν πάντα μαζί τους.

τς τς τς..................

....................................τς τς τς...........................

......τς τς :sarcastic:

Μιλουσα με τον θειο μου στο κινητο, και καποια στιγμη μου λεει κουνιεμαι, και γω κουνιεμαι του λέω, Μαγνησία εγώ, Αθήνα αυτός. :p

4.3 στην Αταλάντη πάλι.

Έγινε επεξεργασία από yz3427

Στελνεις πμ σε 2 Mod για ενα θεμα που σου εχουν κλειδωσει,γιατι εχεις ωραια νεα,περιμενεις 4 μερες μπας και γινει τιποτα και επιεικως σε ΓΡΑΦΟΥΝ!

Δημοκρατια στο thelab λεμεε.

Εχει καταντησει να αξιζει μονο για να βλεπεις το sebastian να πεταει ατακες για την ΑΤΙ στο θεμα των 2Χ0

ΥΓ.Να δω ποση ωρα θα κανουν να απαντησουν εδω.

ΥΓ2.Καλησπερα

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.