Jump to content

DJD

Recommended Posts

Τελικά το χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι το λιγότερο!!!

>200€ είναι κάτι χρεώσεις που από ότι διάβασα είναι φόροι και τις έχουν περάσει μέσα!!!

:rant:

Τι φόροι πάλι; Ακόμα δε μου ήρθε το κ0λ0χαρτο. Να πάρω υπογλώσσια απο σήμερα; :o

Τι φόροι πάλι; Ακόμα δε μου ήρθε το κ0λ0χαρτο. Να πάρω υπογλώσσια απο σήμερα;

Το αστείο είναι και καλά ποιοί επωφελούνται (κάτω κάτω)

Εμένα αυτά είναι περισσότερα από το ρεύμα και έχω θέρμανση με ρεύμα.

Δηλαδή με όσο δίνω, πληρώνω άλλον έναν σαν κι εμένα ή 2 "φυσιολογικά" σπίτια!!!

ΔΕΗ Α.Ε. - Νομικό καθεστώς για τις χρεώσεις Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας (ΥΚΩ)

Αυτού του μούσια του αρχισυντάκτη άνετα του σπάω τα μούτρα με το υφάκι που έχει

Είσαι υπέρμαχος της βίας;

θα σε στείλω στον Άδωνι να σου τσιρίζει μέχρι να πεις ότι καταδικάζεις τη βία από όπου κι αν προέρχεται.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Alt account για σήμερα - είμαι σε άη-καφέ της προκοπής και καταλαβαίνετε το βαθμό εμπιστοσύνης που τους έχω.

ωστόσο...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ #@$#$Ρ, πρώτη φορά τόσο σκ@τ@ μονιτορ...αναλογικό, προφανώς δεν έχω προνόμια να μπω σε control center μπας και το φτιάξω κάπως...Πώς γίνεται να βλεπω το dot στις γραμματοσειρές σε 1920χ1080 20ρι...έλεοοορ. Επίσης όταν θα φύγω, θα πλύνω τα χέρια μου με χλωρίνη...

Αλλά φτηνό τουλάχιστον, γρήγορο ίντερνετ και έχει και ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά.

Alt account για σήμερα - είμαι σε άη-καφέ της προκοπής και καταλαβαίνετε το βαθμό εμπιστοσύνης που τους έχω.

ωστόσο...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ #@$#$Ρ, πρώτη φορά τόσο σκ@τ@ μονιτορ...αναλογικό, προφανώς δεν έχω προνόμια να μπω σε control center μπας και το φτιάξω κάπως...Πώς γίνεται να βλεπω το dot στις γραμματοσειρές σε 1920χ1080 20ρι...έλεοοορ. Επίσης όταν θα φύγω, θα πλύνω τα χέρια μου με χλωρίνη...

Αλλά φτηνό τουλάχιστον, γρήγορο ίντερνετ και έχει και ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά.

Ευτυχώς σε αυτό που εργάζωμαι (κάτω πατήσια), είναι με 0.5ε/ώρα και είναι οκ τα monitor. Τα pc μπορεί να μην είναι i7 αλλά τη δουλειά τους τη κάνουν :p

Έχω βάλει και αρκετά retroπαίχνιδα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.