Jump to content




DJD

Recommended Posts

Θα το πλύνεις κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο? Γιατί λέω να πάρω άδεια για κανένα ταξιδάκι και θα είναι κρίμα να μου το χαλάσει ο καιρός :p

Έγινε επεξεργασία από nucleus
Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω να το πλύνω απο την Βασιλίτσα. Έχει κάνει κρούστα το αλάτι. Αλλά σκέφτομαι πως είναι καλύτερα γιατι το αλάτι είναι συντηρητικό και θα διατηρήσει το χρώμα παραπάνω. ε?

Link to comment
Share on other sites

Μπα. Έχουμε δικά μας κρεατικά (όχι αλογα).:happy:

Εδιτ. Και στην εστία σερβίρουν roadkill. Σπάνια θα πατήσει κάποιος άλογο...

Έγινε επεξεργασία από soulclaimer
Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ πολύ το καίω κάρβουνο αυτού του μήνα να δωθεί στον [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] για αυτό του το ποστ.

Ευχαριστώ.:daisy:

Ευχαριστώ αγαπητέ. Ανταποδίδω με το Super Jester award στον φίλο μου τον [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] που παραμένει τΣΥΡΙΖΑ

Link to comment
Share on other sites

Αλληλοβραβεύσεις. Μετά τους ηθοποιούς, τους δημοσιογράφοι, τους ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω πόσους άλλους, τώρα αλληλοβραβεύσεις και στο lab.

Anyway, in other news, δείχνει ενδιαφέρον το x265 που πληθαίνει στο video club. Λέω να το τιμήσω, αν και ίσως να είναι νωρίς ακόμα για το εν λόγω codec.

Link to comment
Share on other sites

dHiPEy8.jpg

Μερικές φορές είμαι τόσο ανοιχτόμυαλος και πιστεύω τόσο στην πρόοδο της τεχνολογίας που πιστεύω ότι προχώρησε τόσο το x265 που έφτασαν και τα φυσικά καταστήματα να το διαθέτουν.

Κούνια που με κούναγε...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.