Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πωωωω μετα απο ποσο καιρο το λεωφορειο εχεις θεσεις να καθησεις !!!!

15+ εχειιι δεν το πιστευω

Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone

Να υποθέσω ότι το πήρες από την αφετηρία; :p

Θα μας πεις γιατί είναι τόσο πλούσια;

Google Autocompletes Europe - Business Insider

(το άρθρο αυτό αναφέρεται στο τι εμφανίζει αυτόματα η Google όταν κάποιος γράψει "Why [Country name] is so....?")

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

πω πανικός στην Κεφαλονιά

www.earthquakenet.gr | seismicity monitor and report

παρα πολυ μικροσεισμοί.

Κανας Τιτάνας θα βγει:jump:

Μετά το σεισμό του 99 στην Αθήνα που μετακομίσαμε Θεσσνίκη δεν εχω ξαναζήσει μεγάλο σεισμό ούτε ξαναθέλω.

Σεισμός και καταιγίδες οι μεγαλύτερες φυσικές φοβίες μου.:agree:

πω πανικός στην Κεφαλονιά

www.earthquakenet.gr | seismicity monitor and report

παρα πολυ μικροσεισμοί.

Καλύτερα έτσι, φαντάσου όλη αυτή την ενέργεια να εκλυόταν στον πρώτο σεισμό...8 για πλάκα.

Έγινε επεξεργασία από Lakisss

Καλύτερα έτσι, φαντάσου όλη αυτή την ενέργεια να εκλυόταν στον πρώτο σεισμό...8 για πλάκα.

ναι, το ξέρω οτι έτσι λειτουργούν οι σεισμοί ή τουλάχιστον έτσι μας έχουν πει οτι δλδ καλύτερα αρκετοι μικροσεισμοί παρά αρκετός καιρός without σεισμό αλλά δεν ξέρω, θα παω να ζήσω usa που δεν έχουν σεισμό παρα μόνο τυφώνες.

ναι, το ξέρω οτι έτσι λειτουργούν οι σεισμοί ή τουλάχιστον έτσι μας έχουν πει οτι δλδ καλύτερα αρκετοι μικροσεισμοί παρά αρκετός καιρός without σεισμό αλλά δεν ξέρω, θα παω να ζήσω usa που δεν έχουν σεισμό παρα μόνο τυφώνες.

Ναι, τυχερούληδες είναι αυτοί :)

California's Big Earthquakes

Σε συνέχεια τουτουνού, με πήραν σήμερα από τον πΟΤΕ τηλέφωνο να τους εξηγήσω που είναι το σπίτι. Αφού το έκανα, μου είπε ότι το ξέρει, γιατί λέει έχει άλλες 2 αιτήσεις από εκεί (δικές μας, με άλλο όνομα...) και πως έχει έρθει ξανά, αλλά δεν υπάρχει δίκτυο.

Όταν τον ρώτησα τι κάνουμε, μου είπε πως έχει δοθεί εντολή στον εργολάβο να βάλει κολώνες για να φέρουν καλώδιο από άλλο κέντρο, αφού το δικό μας είναι γεμάτο! Η διαδικασία θα γίνει μέσα στο Φεβρουάριο, άρα να περιμένω σύνδεση κατά τις αρχές Μαρτίου.

1. Έπρεπε τελικά να πάω Συνήγορο του Καταναλωτή για να μας εξυπηρετήσουν;

2. Χρειαζόταν να αγοράσω πακέτο των 45€ το μήνα;

3. Δεδομένου ότι η απόσταση από το κέντρο μας είναι ήδη μεγάλη και συνδέομαι στα 2mbits, αν έρθει γραμμή από άλλο κέντρο, θα έχω 56Κ ;

4. Πλέον δε βάζουν κολώνες, αλλά ανοίγουν μια γραμμή στην άσφαλτο και περνάνε το καλώδιο μέσα. Εδώ γιατί όχι;

5. Κοστίζει λιγότερο να βάλουν κολώνες από το να γίνει επέκταση στο ΚΑΦΑΟ, ή απλά είναι η μίζα καλύτερη;

Μη με πείτε αχάριστο, περιμένω 10 μήνες για ένα απλό τηλέφωνο που διαφημίζουν ότι βάζουν σε 10 μέρες...

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Σε συνέχεια τουτουνού, με πήραν σήμερα από τον πΟΤΕ τηλέφωνο να τους εξηγήσω που είναι το σπίτι. Αφού το έκανα, μου είπε ότι το ξέρει, γιατί λέει έχει άλλες 2 αιτήσεις από εκεί (δικές μας, με άλλο όνομα...) και πως έχει έρθει ξανά, αλλά δεν υπάρχει δίκτυο.

Όταν τον ρώτησα τι κάνουμε, μου είπε πως έχει δοθεί εντολή στον εργολάβο να βάλει κολώνες για να φέρουν καλώδιο από άλλο κέντρο, αφού το δικό μας είναι γεμάτο! Η διαδικασία θα γίνει μέσα στο Φεβρουάριο, άρα να περιμένω σύνδεση κατά τις αρχές Μαρτίου.

1. Έπρεπε τελικά να πάω Συνήγορο του Καταναλωτή για να μας εξυπηρετήσουν;

2. Χρειαζόταν να αγοράσω πακέτο των 45€ το μήνα;

3. Δεδομένου ότι η απόσταση από το κέντρο μας είναι ήδη μεγάλη και συνδέομαι στα 2mbits, αν έρθει γραμμή από άλλο κέντρο, θα έχω 56Κ ;

4. Πλέον δε βάζουν κολώνες, αλλά ανοίγουν μια γραμμή στην άσφαλτο και περνάνε το καλώδιο μέσα. Εδώ γιατί όχι;

5. Κοστίζει λιγότερο να βάλουν κολώνες από το να γίνει επέκταση στο ΚΑΦΑΟ, ή απλά είναι η μίζα καλύτερη;

Μη με πείτε αχάριστο, περιμένω 10 μήνες για ένα απλό τηλέφωνο που διαφημίζουν ότι βάζουν σε 10 μέρες...

Στα περισσότερα έχεις δίκιο, αλλά ειδικά για τα 4,5:

Συνήθως σκάβουν ένα μικρό καναλάκι για τις οπτικές, τα καλώδια χαλκού βολεύει περισσότερο εναέρια για πολλούς λόγους...

Τα KV (ειδικά τα νέας γενιάς για FTTC έχουν μικρή σχετικά χωρητικότητα λόγου του ενεργού εξοπλισμού, γι' αυτό και είναι τόσο πυκνά. Επίσης ο μόνος τρόπος να αυξηθεί χωρητικότητα σε KV χωρίς αντίστοιχη αύξηση των εναέριων καλωδίων είναι φερέσυχνα, μπλιαχ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.