Jump to content

DJD

Recommended Posts

Έλα να σου δώσω ένα κομμάτι από τη δική μας. Την έφτιαξα εγώ και είναι με ρόδι και φυστίκι Αιγίνης. Έχει μπαγιατέψει λίγο, αλλά δεν το ήξερα να σου βάλω ένα ζγκατάψυξ.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
. Την έφτιαξα εγώ και είναι με ρόδι και φυστίκι Αιγίνης.

Αυτο ειναι το κακο με την κριση.. Γεμισαμε εκπομπες με μαγειρικη και ο τηλεθεατης που παλια εβλεπε υπερπαραγωγες τυπου "Ciao ANT1" την εχει δει master chef/so you think you can cook.

Ασε θα παραγγειλω 3 σουβλακια καλυτερα, κι ας μην εχουνε φλουρι να κερδισω ηχεια να τα χαρισω στους συνανθρωπους μας που υποφερουν.

Και ξαφνικά σε ρωτάει η κοπέλα και γίνεται ο παρακάτω διάλογος.

-Ξέρεις κάποιον Magic Johnson?

-...

-Έλα είναι λέει γνωστός αθλητής / legend.

-..., γιατί ρωτάς?

- Θα μας μιλήσει και θα τον γνωρίσουμε στο Ορλάντο που θα είμαι για το σεμινάριο.

:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Και ξαφνικά σε ρωτάει η κοπέλα και γίνεται ο παρακάτω διάλογος.

-Ξέρεις κάποιον Magic Johnson?

-...

-Έλα είναι λέει γνωστός αθλητής / legend.

-..., γιατί ρωτάς?

- Θα μας μιλήσει και θα τον γνωρίσουμε στο Ορλάντο που θα είμαι για το σεμινάριο.

:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

παλιόγερε!

Τι είναι στις 29?

Τετάρτη.

Να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη. Στις 29/2/2014 δε θα χρωστάμε τίποτα.

Ναι αλλά εσύ θα πέσεις έξω! :p Εκτός αυτού, φέτος δεν είναι δίσεκτο το έτος. :p:P

Πω πω...τι απίστευτη βροχή είναι αυτή! Πολλοί σε ημιυπόγεια θα χάσουν τον ύπνο τους απόψε.

Πω πω...τι απίστευτη βροχή είναι αυτή! Πολλοί σε ημιυπόγεια θα χάσουν τον ύπνο τους απόψε.

και κάποιοι άλλοι θα χάσουν το internet :sarcastic:

Να σου καεί το βίντεο ρε!:p Σήμερα πρέπει να είχα και 50 αποσυνδέσεις, έφτασα και στα 0.4Mbps!

Πριν καμιά 10αριά χρόνια, κάπου είχα διαβάσει ή κάποιος μου είχε πει (δε θυμάμαι) ότι "υπολογιστής χωρίς internet είναι άχρηστος". Τότε δεν είχα συμφωνήσει. Σήμερα έχω αρχίσει να κατανοώ την άποψη αυτή.

καλημέρες...έχει πολύ μαστίγιο στην δουλειά αυτήν την περίοδο...:whip::whip::whip::whip::whip::whip: πιάνω δουλειά κανονικά στις 9¨00 και είμαι εδώ και 4 ημέρες από τις 07¨30...

να πάρεις το ΣΔΟΕ... να του ελέγξουν το πόθεν έσχες και να του βάλουν να πληρώσει φόρο για τεκμήρια πολυτελούς διαβίωσης... :p

Οποιος ΕΧΕΙ εμπειρια απο ναργιλε μπορει να επιβεβαιωσει αν τετοιου ειδους καπνοι ειναι ακινδυνοι ?

Al-Waha Gold Fruits 250gram :: Kapnomania.gr

Ο συγκεκριμενος δεν διευκρυνιζει αν εχει καπνο αν ειναι μελασα κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.