Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αν φαίνεται η ληστεία και η πινακίδα, μήπως να στείλεις το βίντεο στα κανάλια, μπας και ευαρεστηθεί να ασχοληθεί κανείς από την αστυνομία;

Αν και μεταξύ μας, εδώ δεν ασχολήθηκαν ούτε όταν ξήλωσαν τα καλώδια από την περίφραξη αστυνομικού μεγάρου και τα έκαψαν δίπλα στον τοίχο για το χαλκό. Με το ποδήλατό σου θα ασχοληθούν;

Εγώ ακόμα περιμένω την ασφάλεια να τους δώσω 7 μέρες απο βίντεο ύστερα απο τρομοκρατική ενέργεια σε γνωστό.

Περάσαν 6 μήνες απο τότε που τους είπα "Θέλω εξωτερικό δίσκο για να σας δώσω το βίντεο, είναι 7χ24ώρες μην περιμένετε 1 dvd".

Όσο για κλεψιές κλπ. Εμένα πήραν την μηχανή απο την πυλωτή. Απάντηση απο την σήμανση για δακτυλικά περιμένω ακόμα απο το πλαστικό που αφήσανε. Πάει ένας χρόνος τώρα.

Δυστυχώς οτιδήποτε Δημοσίου είναι απλά Τεμπέληδες. (Τώρα αν υπάρχουν και εξαιρέσεις, που θα υπάρχουν, εγώ δεν πέτυχα καμία πουθενά. Ούτε αστυνομία, ούτε ΙΚΑ ούτε τίποτα)

Βρήκα add-on στο FF για το youtube να φορτώνει όλο το βίντεο και να μη σταματάει. Και να ανοίγει πάντα το βίντεο σε 720p. όοοολε.

μπορεις να βαλεις σε rule Στο firewall 2 ip που χρησιμοποιεί το youtube για streaming-caching και με το greasemonkey να βαλεις script να φορτωνει τα βιντεο στη μεγιστη δυνατη αναλυση. Ειχει κανει θεμα ο αστρο γιαυτο

ετσι το εχω και παει μπαλα

Ποιο είναι; Αν μπορείς να δώσεις ενα λινκ γιατί το παλιό που είχα δεν έκανε κάτι (βασικά κολαγε στη εγκατάσταση )

Στάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

youtube center

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] το είχα κάνει αυτό του άστρο, αλλά ή δεν το έκανα καλά, ή δεν είδα μεγάλη διαφορά.

εισαι σιγουρος? δε μου βρισκει κανενα addon με αυτο το ονομα, μονο ενα youtube video center αλλα λεει πως απλα κεντραρει το video στην οθονη

edit μολις εβαλα το smartvideo for youtube, τα ιδια κανει κι αυτο, αλλα δεν κανει buffering μεχρι το τελος του video:suicide2:

Έγινε επεξεργασία από chrooooo

RMA σήμερα στο msystems :hang2:

εγώ: Γεια σας και χρόνια πολλά

msystems: γεια σας μπλα μπλα.... Πως μπορώ να βοηθήσω;

εγώ: ξέρετε είχα παρει μία θήκη και έναν σκληρό και η θήκη τα έπαιξε

msystems: Μου δίνετε τη θήκη και μπορείτε να περιμένετε 2 λεπτάκια;

εγώ: Αμέ!!!

Το παιδί πάει στο ράφι με τις θήκες. Ανοίγει κούτα, βγάζει νέα θήκη, ανοίγει τη παλιά βγάζει δίσκο και τον βάζει στην νέα. Μετά απο 2 λεπτά....

Msystems: είστε έτοιμη!!!

Αχ πως να μη τα αγαπάω αυτά τα παιδιά μετα;:worship::worship::worship::worship:

εισαι σιγουρος? δε μου βρισκει κανενα addon με αυτο το ονομα, μονο ενα youtube video center αλλα λεει πως απλα κεντραρει το video στην οθονη

edit μολις εβαλα το smartvideo for youtube, τα ιδια κανει κι αυτο, αλλα δεν κανει buffering μεχρι το τελος του video:suicide2:

Υπαρχει και δευτερο με παρομοιο ονομα που δεν κανει τιποτε σπουδαιο...ψαξτε καλυτερα για το σωστο...αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει το "video" στο ονομα...

Έγινε επεξεργασία από felix

RMA σήμερα στο msystems :hang2:

εγώ: Γεια σας και χρόνια πολλά

msystems: γεια σας μπλα μπλα.... Πως μπορώ να βοηθήσω;

εγώ: ξέρετε είχα παρει μία θήκη και έναν σκληρό και η θήκη τα έπαιξε

msystems: Μου δίνετε τη θήκη και μπορείτε να περιμένετε 2 λεπτάκια;

εγώ: Αμέ!!!

Το παιδί πάει στο ράφι με τις θήκες. Ανοίγει κούτα, βγάζει νέα θήκη, ανοίγει τη παλιά βγάζει δίσκο και τον βάζει στην νέα. Μετά απο 2 λεπτά....

Msystems: είστε έτοιμη!!!

Αχ πως να μη τα αγαπάω αυτά τα παιδιά μετα;:worship::worship::worship::worship:

44648797.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.