Jump to content

DJD

Recommended Posts

Single μετα απο 3 παρα κατι χρονια...:unsure:

εσύ η αυτή έδωσε πόδι ?

όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο απλά αν έδωσες εσύ καλά έκανες και αν σου δωσε αυτή (τον είχε καιρό τώρα)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Και νόμιζα πως το χειρότερο ήταν τη μέρα της ορκωμοσίας μου στο ναυτικό, που θα έπαιρνα κ τη πρώτη άδεια... :hang2:

Single μετα απο 3 παρα κατι χρονια...:unsure:

Μια απο τα ιδια φιλτατε!Δεν ειναι τπτ θα περασει με τον νεο χρονο μαζι!:smoke::smoke:

Χρονια πολλα σε ολους!Παντα με υγεια και χαρα!

καμμένο βίντεο. Μ'αρέσει. :hehe:

δες και τι ταινια, εχει αλλες 2 σκηνες τετοιες παρομοιες καμμενες :p

Ποιος το αποφάσισε Χριστουγεννιάτικα;

Τι να πω;Όλα για καλό γίνονται!

Φίλοι καλοί να υπάρχουν κι από πορτοκαλιές, ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! :hug:

Εγω το αποφασισα αλλα ειχε γινει αλλες 2 φορες η ιδια ιστορια και δε τη παλευα πλεον οσο και να μην το θελα.

Ε και οσο να ναι...

Τετοιες μερες εγινε γιατι ειχε μια κακια συνηθεια του να τρωγομαστε στις γιορτες-γενεθλια!

Στο πήραν σε ανύποπτο χρόνο ή ήρθες face to face με τους κλέφτες;

ανύποπτο. είμαι στο bar. στέλνω ένα σμσ ότι φεύγω πληρώνω τις μπύρες γυρνάω και τίποτα στον ορίζοντα.

Μετά από την εμπειρία μου με 2 e-star tablets, δε θα ξαναπαραπονεθω ΠΟΤΕ για lag στο κινητό μου :wall::suicide:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Δεν μπορώ να χωνέψω ότι η ταχύτητα του ίντερνετ στο χωριό είναι 19.5/1 Mbps και γύρισα Αθήνα και βρήκα τη δική μου στα 0.4/0.278.:hehe:

Ακόμα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η απόψε η αιθαλομίχλη στη Τρίπολη... περνούσα απόψε και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα! Δεν βλέπω να φτάνουμε ούτε τα πενήντα όπως πάει!:p

να φανταστείς ότι η Τρίπολη είναι σε υψόμετρο (660μ) και παρόλα αυτά έχει πρόβλημα

εμείς και η πλειοψηφία των Ελληνικών πόλεων που είναι σε "λεκάνη" τι να πούμε δλδ;

Γιατί η Τρίπολη τι είναι ?? !! Μια τεράστια Λεκάνη.

Γιαυτό έχει ζέστη το καλοκαίρι και ψ$%$κρυο το χειμώνα...

Άσε, έκανα φαντάρος εκεί...

Μου έκανε εντύπωση γιατί η θερμοκρασία ήταν υψηλή για Τρίπολη στους 9 βαθμούς, αν πέσει μείον θα πεθάνουν απ' το νέφος;

Κατά τ' άλλα το μέτρο της εξίσωσης του φόρου στο πετρέλαιο είναι πετυχημένο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.