Jump to content

DJD

Recommended Posts

εγω πρεπει να σκοτωσα αλεπου στον δρομο :( ουτε να προλαβω να κανω τιποτα.. προσπαθησα να την αποφυγω αλλα τιποτα.. εσκασε πανω στην ροδα :(

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Εχω χειροτερο...

Φιλος μου πατησε χελώνα και κόλλησε στη ροδα οποτε την έσερνε για μερικά μετρα :baby:

Astrolabos υπαρχει off topic σε off topic θεμα? Η μήπως βαριέσαι κ δεν ξέρεις τι θα κανείς.

Επι του θέματος ταχύτητας κ ατυχήματος.

Προσοχή γιατί τράκαρα κ με 50 χλμ πέρυσι. Εκοψε ο τροχονόμος απο του πουθενά ολη την αλεξανδρας με πρασινο φαναρι πολύ απότομα όλη την κίνηση . Για να μην τον πατήσουν τα αμάξια έκατσε ανάμεσα στην διαχωριστική. Για να μην τον πατήσω έσκασα σε αμάξι. Ο τροχονόμος επιτοπου εξαφανίστηκε κ εγω πλήρωνα κ αμάξι (η ασφάλεια) κ μηχανή κανα 700αρι ζημιά. Και ήμουν κ δεν έτρεχα. Κ δεν εφταιγα και πλήρωσα κιόλας.

Γιαυτο προσέχουμε κ τις πέτρες ακόμα.

Sent from my Pantoflini N7100

Astrolabos υπαρχει off topic σε off topic θεμα? Η μήπως βαριέσαι κ δεν ξέρεις τι θα κανείς.

Επι του θέματος ταχύτητας κ ατυχήματος.

Προσοχή γιατί τράκαρα κ με 50 χλμ πέρυσι. Εκοψε ο τροχονόμος απο του πουθενά ολη την αλεξανδρας με πρασινο φαναρι πολύ απότομα όλη την κίνηση . Για να μην τον πατήσουν τα αμάξια έκατσε ανάμεσα στην διαχωριστική. Για να μην τον πατήσω έσκασα σε αμάξι. Ο τροχονόμος επιτοπου εξαφανίστηκε κ εγω πλήρωνα κ αμάξι (η ασφάλεια) κ μηχανή κανα 700αρι ζημιά. Και ήμουν κ δεν έτρεχα. Κ δεν εφταιγα και πλήρωσα κιόλας.

Γιαυτο προσέχουμε κ τις πέτρες ακόμα.

Υπάρχει θέμα για αμάξια. Να πάτε να γράψετε εκεί.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=e7RNLv3trF0]Να φύγετε, κύριε, να πάτε αλλού - YouTube[/ame]

Εγω τράκαρα με μηχανή. Χαχαχαχαχα

Νιαρρρ

Καλημερα!!!! Αυριο ξεκιναει η αδεια των χριστουγεννων!! 17 μερες δικες μου!!! :jump:

Καλημερα!!!! Αυριο ξεκιναει η αδεια των χριστουγεννων!! 17 μερες δικες μου!!! :jump:

Από αύριο ξεκινάω να ζηλεύω αυτούς που θα έχουν άδεια Χριστουγέννων :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.