Jump to content

DJD

Recommended Posts

καλά ρε μλκ, γιατί έχεις την κότα ακόμα αβαταρ;ειρωνεύεσαι το κόμμα;θα'ρθω επάνω ρε και θα σου κάνω τους τοίχους μνι :p:P

Γιατί είναι μία κότα, πάνω σε ένα πλέξυ handmade κόκκινο PC, με το σφυροδρέπανο για φόντο!!! Awesome..

Να έρθεις, σε περιμένω.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
καλά ρε μλκ, γιατί έχεις την κότα ακόμα αβαταρ;ειρωνεύεσαι το κόμμα;θα'ρθω επάνω ρε και θα σου κάνω τους τοίχους μνι :p:P

Νέος έχεις πάρει πολύ θάρρος...είσαι για στοιχηματάκι;:p

Κάποιος να στείλει έναν γιατρό στον [MENTION=173]Wizard![/MENTION] με επιχειρήματα του προασπίστηκε κάτι που έγραψα 2 νήματα ποιο δίπλα.

Δεν το'χω... :hm:

:woot: ναι αμέ,για πες τι έχεις στο μυαλό σου :upside:

Άστο γιατί σε βλέπω να ποστάρεις στο ποδήλατο thread το 2014.:p

Σαν σήμερα τη 1η Δεκεμβρίου του 1893 Ελλάδα πτωχεύει. Ο πρωθυπουργός Χαρίλαος Τρικούπης δηλώνει στη Βουλή: "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν". Καλό μήνα κιόλας!!!

Κυριες και κυριοι συμφορουμίται, έρχονται Χριστούγεννα, καλό μηνα.

:banging::banging::banging::dance3::dance3::dance3:

Α, και αυτό

brace-yourselves-christmas-songs-are-coming.jpg?resize=650%2C540

σποιλερσ, ιχ λημπε.:magic:

Τι είναι αυτό το πράμα με τον firefox,μπορείς να το πατήσεις για να ανοίξει, να πας να ψήσεις καφέ, και μετά που θα γυρίζεις να σου ανοίξει σε 4 δευτερόλεπτα....(Σε SSD πάντα)

Καλημέρες και καλό μήνα!

Τι είναι αυτό το πράμα με τον firefox,μπορείς να το πατήσεις για να ανοίξει, να πας να ψήσεις καφέ, και μετά που θα γυρίζεις να σου ανοίξει σε 4 δευτερόλεπτα....(Σε SSD πάντα)

Καλημέρες και καλό μήνα!

chrome βάλε :p

καλό μήνα αυτό τον μήνα στις 28 κλείνω 4 χρόνια στο THELAB ας πούμε στις 28 το pcaki μου ο 920-η 5870-το PSU- η UD7 γίνονται τεσσάρων χρονών λέω να του πάρω τούρτα !!!

μου'πε ένα πουλάκι ότι η πολυαγαπημένη μας Δ.Ο ετοιμάζει νέους κανόνες....:hehe:

Πουλάκι ή γατάκι?

Κατάλαβα.. Μόνο links και quotes θα βάζω..

μου'πε ένα πουλάκι ότι η πολυαγαπημένη μας Δ.Ο ετοιμάζει νέους κανόνες....:hehe:

golgotha1.jpg

εμένα ότι έρχεται ο Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός :baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.