Jump to content




DJD

Recommended Posts

Μια φορά μου έχει κόψει ταξιτζής, χωρίς να του ζητήσω, απόδειξη. Όλες τις άλλες φορές κάνουν την πάπια αφού και εγώ δεν ζητάω. Δεν πολύ μπαίνω και σε ταξί, αλλιώς θα ζήταγα. Όταν του είπα ότι οι άλλοι ταξιτζήδες δεν δίνουν αποδείξεις μου είπε ότι "Όλοι δίνουν διότι ο μετρητής συνδέεται με τον εκτυπωτή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην δίνουν." Καλός άνθρωπος φαινόταν, πιθανόν ο μοναδικός ταξιτζής στην Αθήνα που δίνει οικειοθελώς απόδειξη. Παίζει να ήταν ο ίδιος. :o

Αν δεν είναι πειραγμένο το ταξίμετρο με το που θα πατήσει το κουμπί για το τέλος της διαδρομής η απόδειξη εκδίδεται αυτόματα. Γι' αυτό και πολλές φορές όταν οι ταξιτζήδες με ρωτάνε αν θέλετε απόδειξη εννοούν αν θέλουμε ένα πάκο αποδείξεις απο αυτές που έχουν κοπεί και δεν τις παίρνει κανείς.

Link to comment
Share on other sites

πρέπει να εχω χάσει φαιά ουσία,δεν εξηγείται αλλιώς,ενώ η εγκατ στα 8.1 ζητούσε 8ψηφιο κωδικό να συνεχίσει, εγώ έβαζα 5ψηφιο και έλεγα και τα έσερνα στην μικρομαλακη και από πάνω :hehe:

dear god

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.