Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
εχω ακουσει πως το seismic returns ειναι καλη σειρα

Θα ταρακουνηθείς με ασφάλεια όταν την δεις

Καμιά καλή ελληνική σειρά παίζει φέτος? Αν όχι, πείτε καμιά καλή ελληνική σειρά των τελευταίων 3 χρόνων.

μια πολυ καλη και αγαπημενη σε εναν γατοαντμιν του φορουμ ειναι το The big ban theory :p:tomato:

Την μουρμούρα την έχω δει. Αλλά αν δεν αλλάξουμε κουβέντα στο ΠΟΘ, να δείτε εγώ τι μουρμούρα θα φάω από τον γατούλι :hehe;

Την μουρμούρα την έχω δει. Αλλά αν δεν αλλάξουμε κουβέντα στο ΠΟΘ, να δείτε εγώ τι μουρμούρα θα φάω από τον γατούλι :hehe;

Γιατί? Πλέον ρίχνει κάρτες και σε moderators?

Γιατί? Πλέον ρίχνει κάρτες και σε moderators?

Mουρμούρα είπε, όχι κάρτες.. Αλλά αν θέλει να ρίξει κάρτα, θα ρίξει κάρτα.. :p

1. Για να σκάσω είμαι, έκλεισα αεροπορικά με 78€ ενώ το Skyscanner τα έχει με 40€.

2. Μια κοπέλα από το πανεπιστήμιο (μαζί με τις αδερφές τις, τρίδυμες) ας πούμε πως ήταν λίγο αρκετά άτακτες :D και υπάρχουν video, φωτος κλπ σε site τύπου zougkla.gr απ' ό,τι κατάλαβα. Είμαι περίεργος τι να της πω στο FB :hehe:

^^

να τη ρωτήσεις για το λινκ γιατί πες σε ρωτάνε κάτι φίλοι στο Thelab.gr και περιμένουν να τους το στείλεις με pm :sarcastic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.