Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

και ξεκινήσαμε project ανακαίνισης του σπιτιού, βαψίματος, επίπλων κλπ με στόχο την συγκατοίκηση για μια νέα σελίδα... και ο θεός (?) βοηθός...

Θα αντιμετωπίσει τη δυσπιστία των νέων απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τη Δημοκρατία με δωρεάν wifi σε όλη τη χώρα. Ποιος το είπε; θέλω απάντηση μόνο από όσους δεν το έχουν διαβάσει, να μας απαντήσουν από ένστικτο

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Ax ωραία! Skype μόνιμα ανοιχτό, και μηδέν χρέωση όταν ανεβάζουμε τις διαδρομές του sports tracker από την άνω ραχούλα!

παλιά τάζανε θέσεις στο δημόσιο,τώρα δωρεάν ιντερνετζζζ :sarcastic:

Περίμενε, γιατί οι λέξεις όλες έχουν νόημα.

Όχι δωρεάν 3G, όχι "δωρεάν internet" γενικά, αλλά "θα έχουμε, στην Ελλάδα, δωράν ασύρματο WiFi internet, σε όλη την Ελλάδα"

Και δεν γράφω παρακάτω για να μην καρφώσω ποιος/α το είπε.

Μετά από μια βδομάδα σε 1280x1024 (17'') ξαναγυρνάω σε 1920Χ1080 (24'')!!!!

Δεν ξαναδανείζω την οθονούλα μου για να γίνει τηλεόραση... :hang3:

Θα αντιμετωπίσει τη δυσπιστία των νέων απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τη Δημοκρατία με δωρεάν wifi σε όλη τη χώρα. Ποιος το είπε; θέλω απάντηση μόνο από όσους δεν το έχουν διαβάσει, να μας απαντήσουν από ένστικτο

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

: P

c75601cf4b798b9bb038a5b73c93d358_M.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.