Jump to content

DJD

Recommended Posts

:hehe::hehe: Νταξ, και γω μέσα είμαι, απλά δεν καρφώθηκα τόσο

Δε μαμιεται. Μία είναι η π00ταν@ η ζωή

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Το απόγευμα με απείλησε η γειτόνισσα ότι θα καλέσει την αστυνομία επειδή έψησα λουκάνικο. Μάλιστα είπε ότι αυτό απαγορεύεται στο σπίτι και για τέτοια πράγματα υπάρχει το δάσος :hehe:

Το απόγευμα με απείλησε η γειτόνισσα ότι θα καλέσει την αστυνομία επειδή έψησα λουκάνικο. Μάλιστα είπε ότι αυτό απαγορεύεται στο σπίτι και για τέτοια πράγματα υπάρχει το δάσος :hehe:

If_you_know_what_I_mean.png

Την τελευταία μέρα που θα νοικιάσεις το σπίτι, μπορείς να ανοίξεις μία κονσέρβα με surströmming. :hehe:

για Noobs είναι αυτά τα site δεν ξέρετε τα καλά ! :p

Ίσως επειδή πηδάμε που και που..? :p

whaaaaaaaaaaaaaat???

Ρε μήπως δεν τα έχεις μάθει καλά τα Ρουμάνικα ακόμα και κατάλαβες τίποτα άλλο; :hehe:

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Λες να ήθελε να φάει το λουκάνικο μου και γι αυτό να εκανε έτσι; Είχε και πολλά νεύρα η ανεραστη :hehe:

μωρέ εχω και εγώ στο μαγαζί,εδώ στο σπίτι τώρα που το θέλω δεν έχω! με ένα ίσιο,ξεβίδωσα τις 3 από τις 7 συνολικά βίδες,1 την κατέστρεψα εντελώς//να δω πως θα την ανοίξω τώρα :crazy:

Σήμερα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά μέχρι τις 4(?), οπότε δεν είναι ακριβώς "Κυριακή".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.