Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μπορείτε να μου πείτε τι σας έχει πιάσει όλους και ανεβάζετε βίντεα από δω κι από κει αυτόν τον καιρό που ξεζουμίζω το κινητό; Και τα ανέκδοτα βίντεο ρε αθεόφοβοι;

Όχι τίποτις άλλο, ακόμη και προσπερνώντας τα, κινδυνεύει να πάει άκλαφτο και το άλλο "τσάμπα" GB... :drool:

Γι αυτό γκρινιάζω. Επειδή δεν τα ανοίγω.

Καταδικάζω το ρατσισμό απέναντι στους connectionally challenged συνανθρώπους μας! :boxed:

Γι αυτό γκρινιάζω. Επειδή δεν τα ανοίγω.

Καταδικάζω το ρατσισμό απέναντι στους connectionally challenged συνανθρώπους μας! :boxed:

Ρε άσε τον ρατσισμό, εσύ δεν έχεις πολλά free MB, εμείς φταίμε?? Την Βία από όπου και αν προέρχεται πρέπει να καταδικάσεις!

Δεν είναι βία το να μην έχεις πολλά free MBs? Εκπλήσσομαι με τέτοιες απόψεις.

Όταν γκρίνιαζα εγώ που ενώθηκαν τα ανέκδοτα με τα αστεία βίντεο είχα δίκιο ή όχι;;;

όχι

Η Εμμανουέλα μου δεν πάει καλά...έχει 3 ημέρες να κάνει αβγό, δεν τρώει πολύ και σήμερα χάνει πολλά πούπουλα.:(

Άσε που κάνει ένα θόρυβο σαν να βήχει...μου το ματιάσατε το κορίτσι!:p

Σε κτηνίατρο την πήγες;

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς... Δεν τη φοβάμαι, είναι γερό σκαρί...ανατολικό.:p

Καθόλου άχρηστη.

Τώρα μάθαμε ότι δεν μπαίνουμε σε όποια κι όποια sites αλλά στα number 1 απλά.

:hehe::hehe: Νταξ, και γω μέσα είμαι, απλά δεν καρφώθηκα τόσο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.