Jump to content

DJD

Recommended Posts

Εγώ στο "Χρεοκοπία Ελλάδος" έγραψα, και μετέφεραν τα σχετικά ποστ στις Ειδήσεις.

1) Δεν έγραψα τίποτα στις Ειδήσεις και δεν παραβίασα το στοίχημα.

2) Καταγγέλω τους αντμινομοντερεϊτορς για προβοκάτσια!

3) Καταγγέλω τους αντμινομοντερεϊτορς για φίμωση! Δεν μπορώ να απαντήσω εκεί τώρα!

4) Καταγγέλω την βία από όπου και αν προέρχεται!

Εγώ στο "Χρεοκοπία Ελλάδος" έγραψα, και μετέφεραν τα σχετικά ποστ στις Ειδήσεις.

1) Δεν έγραψα τίποτα στις Ειδήσεις και δεν παραβίασα το στοίχημα.

2) Καταγγέλω τους αντμινομοντερεϊτορς για προβοκάτσια!

3) Καταγγέλω τους αντμινομοντερεϊτορς για φίμωση! Δεν μπορώ να απαντήσω εκεί τώρα!

4) Καταγγέλω την βία από όπου και αν προέρχεται!

Η νέα τάξη πραγμάτων φταίει... Μην το βάζεις κάτω σύντροφε!

Η νέα τάξη πραγμάτων φταίει... Μην το βάζεις κάτω σύντροφε!

(Ενημερωτικά, φρασεολογία περί "Νέας Τάξης Πραγμάτων" χρησιμοποιούν κατά 99% οι εθνικιστές και φασίστες, θεωρούν ότι την φέρνουν οι Εβραίοι και οι Μασώνοι, δεν χρησιμοποιούν τέτοια φρασεολογία οι Αριστεροί)

Αλήθεια οι Coil κλείσανε κλασσικά με το our truth?

Οχι, το Spellbound απ το τελευταιο album. Γενικα πολυ καλύτεροι live απ οτι περίμενα (δεν τους ειχα ξαναδει, ουτε τρελαινομαι).

Οι PL ομως ήταν το κατι αλλο! 25 χρόνια επετειακο tour, παιξανε το πιο αντισυμβατικο set list που θα μπορουσαν. (ακομα και απ τον 1ο δισκο!)

Καλησπέρα, καταδικάσατε την βία από όπου και αν προέρχεται σήμερα?

Εγώ καταδίκαζα την βία του ξυπνητηριού όλη την εβδομάδα, κάθε βράδυ κοιμόμουν το πολύ 5 ώρες, και σήμερα από τις 11 ξύπνιος χωρίς λόγο, μόνο με 7 ώρες ύπνο :blink::blink:

Πάω για cafe..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.