Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αρχική αίτηση το Μάιο, όπου τη διακόψαμε Ιούνιο για να κάνουμε νέα και να πάρουμε την προσφορά με Nova στα 30€.

07/06/2013 13:29:54 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

07/06/2013 13:29:54 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

12/06/2013 11:43:13 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

11/07/2013 15:46:17 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

12/09/2013 16:52:06 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

24/10/2013 17:02:51 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.

Ελλάδα 2013... Ανάπτυξη.

Έχω ένα ίδιο από τον 05/2013 :).

Σήμερα μου είπαν ότι μπορώ να μπω σε ουρά αναμονής ~2 μηνών. Και οι λεπτομέρειες έχουν πλάκα, αλλά βαριέμαι να γράφω σεντόνια.

In other news, κάποιος από εδώ μέσα ζήτησε μεταφορά κάπου που έχει τερματισμένο καλώδιο και ο ΟΤΕ του ζητάει κόστος καλωδίου. Όταν ρώτησε γιατί, είπαν ότι έχουν περάσει 5 ζεύγη, και ο προηγούμενος ένοικος έχει πληρώσει μόνο ένα :D

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

κατεβηκα σημερα βολτα απο κηφισια που μενω κατω στην γλυφαδα, πραγματικα σας ζηλευω εσας τους νοτιους, τεραστιοι δρομοι,απειρα μαγαζια, τρομερα φαγαδικα και ιδιως την ζεστη που εχετε.

ps: vincenzo λεγεται το εστιατοριο που εφαγα και πραγματικα αξιζε!:jump:

κατεβηκα σημερα βολτα απο κηφισια που μενω κατω στην γλυφαδα, πραγματικα σας ζηλευω εσας τους νοτιους, τεραστιοι δρομοι,απειρα μαγαζια, τρομερα φαγαδικα και ιδιως την ζεστη που εχετε.

ps: vincenzo λεγεται το εστιατοριο που εφαγα και πραγματικα αξιζε!:jump:

Και η Κηφισιά ωραία είναι, αλλά προτιμώ γλυφάδα :-P

Άμα ξανάρθεις να περάσεις για φαι στο Αμαμ ;-)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION]

Εφαγες στο πιο μαπα Ιταλικο... Υπάρχουν πολυ καλυτερα και ιδιες τιμες.

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] Καλο το Αμαμ, αλλα για Burger στο Molly Malone's.

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

κλειστή και για τους πεζούς η Αγιού Δημητρίου στη θεσσ/νικη...απιστευτα πράματα.:TD:

Εχει πεσει η ποιοτητα των υλικων και της γευσης (οκ καπως υποκειμενικο αυτο) κατα κορον εδω και 2-3 χρονια. Τα Αρτιτζιανο ειναι καλυτερα...

Στα ιδια χρηματα μπορεις να πας στο Peccati Di Gola οπου θα εκπλαγεις με τις γευσεις!

[MENTION=28685]sakinor[/MENTION]

Υπάρχουν πολυ καλυτερα και ιδιες τιμες.

Ε πες και σε 'μας ρε φίλε!!!

EDIT: με πρόλαβες.

Θέλω να πω στους εμπαθείς μίζερους ανθρώπους του φόρουμ, που χάρηκαν τόσο πολύ για το στοίχημα, ότι ο πρώτος που χάρηκε τόσο πολύ είχε πρόσφατα ατύχημα με το ποδήλατο! Και είναι και φίλος μου!!

Περαστικά [MENTION=1006]wrong method[/MENTION]

Θέλω να πω στους εμπαθείς μίζερους ανθρώπους του φόρουμ, που χάρηκαν τόσο πολύ για το στοίχημα, ότι ο πρώτος που χάρηκε τόσο πολύ είχε πρόσφατα ατύχημα με το ποδήλατο! Και είναι και φίλος μου!!

Περαστικά @wrong method

Το Στοίχημα: Η κατάρα της Εμμανουέλας

Σύντομα σε όλους τους κινηματογράφους :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.