Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] κανόνισε!:p

ε δεν βλέπω να μου τάσουν τίποτα οπότε δε :p

Αλλά ένα θα σου πω, χθες βράδυ κακαριζα σα κότα 4 το πρωί. Πως δε κάλεσε κανένας γείτονας την αστυνομία απορώ :hehe:

ελπίζω ο χαμένος να καταλαβαίνει ότι όλα αυτά ήταν η αφορμή για ένα καλό γέλιο μεχρι δακρύων και καμιά πρόθεση δεν έχουμε να τον κοροϊδέψουμε..τα γράφω αυτά γιατί ξέρω οτι είναι λιγουλάκι παρεξηγιαρης αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται σε φιλικό κλίμα και μόνο και μόνο για την απίστευτη -παρωδία που έστησε ο Νίκος :)

Μια παρατήρηση στο βίντεο. Με τη συγκεκριμένη μουσική δεν ταιριάζει συγκέντρωση ΚΚΕ, αλλά μΠΑτΣΟΚ με σημίτη να χαιρετάει με τα χέρια-υαλοκαθαριστήρες.

Μια παρατήρηση στο βίντεο. Με τη συγκεκριμένη μουσική δεν ταιριάζει συγκέντρωση ΚΚΕ, αλλά μΠΑτΣΟΚ με σημίτη να χαιρετάει με τα χέρια-υαλοκαθαριστήρες.

Πόσο μικρός είσαι;;; Άκου εκεί Σημίτης;;;;

Carmina Burana πάει μόνο με Αντρέα!

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
Ορθογραφικό

Πόσο μικρός είσαι;;; Άκου εκεί Σημίτης;;;;

Carmina Buranana πάει μόνο με Αντρέα!

Στη μαζικότερη συγκέντρωση που τον θυμάμαι τον παπαντρέου, τον πηγαίνανε 4 κι ένας ο παπάς 5. άντε και στους γιους του.

Συνέβη σε κανέναν άλλον να "απο-συγχρονιστεί" ο chrome και να μην συγχρονίζεται πάλι; Άλλαξα κωδικό στο gmail μου, έκανα αποσύνδεση και πάω πάλι να κάνω σύνδεση για συγχρονισμό και τίποτα... :slap:

edit: απλά έκανε logout και δεν έμπαινε πάλι.. για κάνα τέταρτο.. περίεργο..

Έγινε επεξεργασία από Delijohn

Άρα Lakisss μούφες το ότι δεν μπορούσες να την πιάσεις για να την βάλεις στον διαγωνισμό.. τς τς τς

Να ευχαριστήσω την [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] για την επιμέλεια του βίντεο.:)

Άρα η karmen1983 φταίει που το άβαταρ μου δεν έχει το αστεράκι! Γιατί το έψαξες στο νετ και δεν το έπαιρνες με screenshot?

ελπίζω ο χαμένος να καταλαβαίνει ότι όλα αυτά ήταν η αφορμή για ένα καλό γέλιο μεχρι δακρύων και καμιά πρόθεση δεν έχουμε να τον κοροϊδέψουμε..τα γράφω αυτά γιατί ξέρω οτι είναι λιγουλάκι παρεξηγιαρης αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται σε φιλικό κλίμα και μόνο και μόνο για την απίστευτη -παρωδία που έστησε ο Νίκος :)

Είσαι σοβαρός? Δεν συμμετείχα στην πλάκα από την αρχή?

Απλά 3 ώρες τώρα δεν μπορούσα να κοιτάξω thelab..

Άρα Lakisss μούφες το ότι δεν μπορούσες να την πιάσεις για να την βάλεις στον διαγωνισμό.. τς τς τς

Άρα η karmen1983 φταίει που το άβαταρ μου δεν έχει το αστεράκι! Γιατί το έψαξες στο νετ και δεν το έπαιρνες με screenshot?

Είσαι σοβαρός? Δεν συμμετείχα στην πλάκα από την αρχή?

Απλά 3 ώρες τώρα δεν μπορούσα να κοιτάξω thelab..

Πολύ σουρεάλ το σκηνικό του avatar, το κόκκινο στο κουτί μετράει :)

Καλημέρα σας είπα? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.