Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ψιλόβροχο έριχνε, κι αυτοί ανέβαλαν το παιχνίδι. Τι να πεις...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bKK83vIlLpo]Oct 22, 2013 - YouTube[/ame]

To γραφω εδω μπας και παρουν καναν αλλον κακομοιρη οι εκαστοτε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ μιας που φαινεται να ειναι νεο φρουτο.

Με παιρνει χτες τηλ στο κινητο ενα νουμερο (οχι αποκρυψη, παντως)

-Ναι γεια σας! Ο κυριος ταδε?

-Ναι

-Ειναι ευκολο να μιλησω με αυτον?

-....(lol wut?!?!) ο ιδιος!

-Απο την 4net καλουμε για μια ενημερωση, μπορειτε να μας δωσετε τον αριθμο ταυτοτητας ή το ΑΦΜ??? (!!!!!!!!)

-Σπαστα και ξαναριχτα??? Γιατι??

-Γιατι πρεπει να τα εχουμε για την ηχογραφημενη συνομιλια.

-Απο που εισαστε ειπαμε παλι?

-Απο 4νετ.

-Δεν εχω 4net

-Ναι αλλα ειχατε παλια.

-Ε και?

-Θα θελαμε να σας κανουμε μια ενημερωση.

-Να την κανετε αλλα χωρις αριθμο ταυτοτητας και ΑΦΜ.

-Δεν γινεται! Μπορειτε να περασετε συντομα απο ενα καταστημα 4νετ να σας την κανουν εκει την ενημερωση.

-Μαλιστα! σπευδω!

To γραφω εδω μπας και παρουν καναν αλλον κακομοιρη οι εκαστοτε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ μιας που φαινεται να ειναι νεο φρουτο.

Με παιρνει χτες τηλ στο κινητο ενα νουμερο (οχι αποκρυψη, παντως)

-Ναι γεια σας! Ο κυριος ταδε?

-Ναι

-Ειναι ευκολο να μιλησω με αυτον?

-....(lol wut?!?!) ο ιδιος!

-Απο την 4net καλουμε για μια ενημερωση, μπορειτε να μας δωσετε τον αριθμο ταυτοτητας ή το ΑΦΜ??? (!!!!!!!!)

-Σπαστα και ξαναριχτα??? Γιατι??

-Γιατι πρεπει να τα εχουμε για την ηχογραφημενη συνομιλια.

-Απο που εισαστε ειπαμε παλι?

-Απο 4νετ.

-Δεν εχω 4net

-Ναι αλλα ειχατε παλια.

-Ε και?

-Θα θελαμε να σας κανουμε μια ενημερωση.

-Να την κανετε αλλα χωρις αριθμο ταυτοτητας και ΑΦΜ.

-Δεν γινεται! Μπορειτε να περασετε συντομα απο ενα καταστημα 4νετ να σας την κανουν εκει την ενημερωση.

-Μαλιστα! σπευδω!

Και δεν ζήτησες και εσύ ΑΤ ή ΑΦΜ για να τους κάνεις και εσύ μια ανακοίνωση πρώτος;

:p

Αγαπάω τον ταχυδρόμο :inlove:

4 πακετάκια σήμερα τα οποία είχαν μέσα 5 είδη :D

+ Ο Κινέζος έσπασε κάθε ρεκόρ. 13/10 το βράδυ έπεσε παραγγελία. 23/10 μου το έφεραν στην πόρτα μου :p

μου ήρθε και εμένα το Matcha αλλά μάλλον δεν είναι γνήσιο

Τσάι είναι αυτό; Και πώς το κατάλαβες ότι δεν είναι γνήσιο;

είναι ένα Ιαπωνικό τσάι σε μορφή πούδρας. Κατάλαβα ότι δεν είναι γνήσιο γιατί δνε έχει το χαρακτηριστικό χρώμα και δεν διαλύθηκε στους 60 βαθμούς. :p

Έχω να γράψω CV και πραγματικά δεν έχω ιδέα.. :wall:

Let me google that for you :p

Σπαστικό δεν είναι όταν αναγκάζεσαι να βάλεις μεγάλη γραμματοσειρά για να γεμίσει και να μην είναι 5-6 γραμμές, σπαστικό είναι όταν το κάνεις edit για 2η και 3η φορά μετά από κάποιο καιρό, και σου βγαίνουν 2 γραμμές στην επόμενη σελίδα..

Δε με βοηθάνε.. Δεν κάνω αίτηση για δουλειά, η dean του πανεπιστημίου το θέλει. Και δεν έχω και πολλά πράγματα για να γράψω είναι η αλήθεια :p

Δε με βοηθάνε.. Δεν κάνω αίτηση για δουλειά, η dean του πανεπιστημίου το θέλει. Και δεν έχω και πολλά πράγματα για να γράψω είναι η αλήθεια :p

Έκανα και edit. :yu::yu:

To ίδιο πρόβλημα είχα όταν έπρεπε να κανω CV για να την αίτηση στο πανεπιστήμιο που είμαι τώρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.