Jump to content

DJD

Recommended Posts

Υπομονή. Όλο και κάποιο αδέσποτο κάρμα θα σου γυρίσει κάποια στιγμή... :flower:

Είναι το 4ο πρόβλημα που μου σκάει μέσα σε δύο βδομάδες. Αν γυρίσει μετά απο τα στραβά για να πατσίσει θα πρέπει να είναι το lotto jackpot χωρίς να παίξω.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Είναι το 4ο πρόβλημα που μου σκάει μέσα σε δύο βδομάδες. Αν γυρίσει μετά απο τα στραβά για να πατσίσει θα πρέπει να είναι το lotto jackpot χωρίς να παίξω.

220px-Keep-calm-and-carry-on-scan.jpg

3 6 14 15 32 / 17

:magic:

Έβαλα τα 8.1.

έχεις την τιμή να ξεκινήσεις το official Windows 8.1 thread :p

Άντε, πήγαινε άνοιξέ το, και πες μας εντυπώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα windows που είχες.

Μετά από πολύ καιρό ήπια redbull στις 8 το βράδυ, πάω να την πέσω στο κρεβάτι αλλά με βλέπω να στριφογυρνάω μέχρι τις 5 το πρωί (δε πίνω και καφέ οπότε η καφείνη που χει μεσα θα κανει παρτυ μαζι μου :p)

Καληνύχτα αστρομπάλε :p

Μετά από πολύ καιρό ήπια redbull στις 8 το βράδυ, πάω να την πέσω στο κρεβάτι αλλά με βλέπω να στριφογυρνάω μέχρι τις 5 το πρωί (δε πίνω και καφέ οπότε η καφείνη που χει μεσα θα κανει παρτυ μαζι μου :p)

Γιατί το έκανες αυτό;

Μιας και θα μείνεις όρθιος το βράδυ πρόσεχε το Λάμπη όσο θα κοιμάμαι :p

επιτέλους, άλλος ένας ενήλιξ που δεν πίνει γκαϊφέ. Είχα αρχίσει να νιώθω πολύ περίεργος.

Μετά απο 37 ώρες σερί στο πόδι πρέπει να πιω και γω ένα red bull? :p

edit: Πωωωωωωωωωω όχι red bull μία στο κεφάλι χρειάζομαι!!!

Εστειλα ένα μέιλ ευτυχώς είναι και φίλος αυτός αλλά πωπωπωπωπω

Ήθελα να γράψω:

Και που στο καλό μπλα μπλα

και γράφω

Και π0υτσ0 καλό μπλα μπλα :tw:

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

επιτέλους, άλλος ένας ενήλιξ που δεν πίνει γκαϊφέ. Είχα αρχίσει να νιώθω πολύ περίεργος.

+1 εδω :p

Καλημέρα καλημέρα!:)

Υπέροχη μέρα σήμερα, εργασία, κέφι...και αύριο ακολουθεί μία επίσης φανταστική μέρα δουλειάς!

Μετά απο 37 ώρες σερί στο πόδι πρέπει να πιω και γω ένα red bull? :p

edit: Πωωωωωωωωωω όχι red bull μία στο κεφάλι χρειάζομαι!!!

Εστειλα ένα μέιλ ευτυχώς είναι και φίλος αυτός αλλά πωπωπωπωπω

Ήθελα να γράψω:

Και που στο καλό μπλα μπλα

και γράφω

Και π0υτσ0 καλό μπλα μπλα :tw:

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Άραγε κοιμήθηκε σήμερα ο φίλος σου ή τον βασανίζανε οι σκέψεις?

Καλημέρα καλημέρα!:)

Υπέροχη μέρα σήμερα, εργασία, κέφι...και αύριο ακολουθεί μία επίσης φανταστική μέρα δουλειάς!

25yuswsw28295.gif25yuswsw28295.gif

25yuswsw28295.gif25yuswsw28295.gif

Τα "διαμάντια" που βγαίνουν από τα δάχτυλά μας, είναι μερικές φορές Απίστευτα!

Ευτυχώς τις περισσότερες φορές συναντούν την κατανόηση και απλά "βγάζουν γέλιο".

Εγώ, λόγω "τυφλού συστήματος", συνεπικουρούντων και των "αρθριτικών", συχνά πυκνά βγάζω διαμάντια!:computer:

Κλασικό -όχι βεβαίως του βεληνεκούς της φίλης μας :no: - είναι αντί του "τι κάνεις;" το :

"Τι κλάνεις;" :laughing:

Να είμαστε καλά!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.