Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION]

Εύχομαι να είναι επιφανειακά τα προβλήματα και με ένα μερεμετάκι να διορθωθούν!

Τελικά τι μαθαίνεις έκανε ζημιές? Γιατί άμα περιμένεις από τις "ειδήσεις" να μάθεις, χαιρετίσματα!!!

Ας μου βαλουν ιντερνετ και ας συγχρονιζει και στα 5mbps. Αρκεί να συγχρονίζει. Αυτή τη στιγμή ουτε καλωδιο δεν εχω. Μετά απο 3 βδομαδες, 10 τηλεφωνα, 5 επισκεψεις στο μαγαζι, 3 τεχνικους.

Οχι και τπτ αλλο, εχω και unlimited internet στο κινητο και ουτε αυτο δουλευει καλά στο σπιτι, επειδη κανουν συντηρηση στον πυργο.

Με εχει φτυσει ο θεος του ιντερνεε :'(

Τι να πω και εγώ που έχω vdsl και συγχρονίζει στα 21mbps μόνο!

24άρα forthnet σπίτι 23,999mbit

50άρα vdsl OTE στο μαγαζί. 17,82mbit

ooooooooooooook

ψόφος εσύ :p

Γιατί ψόφος στον άνθρωπο ρε; Δεν καταδικάζεις την βία από όπου και αν προέρχεται;;

3029554213.png

.......

attachment.php?attachmentid=58699&stc=1&d=1381601780

post-188-1416077797,0912_thumb.jpg

Θα την καθιερώσω αυτή την φωτογραφία κόντρα στα δεκάδες Mbit του Βορρά. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ειλικρινά δεν πάει άλλο. Ούτε καν 10Mbit...

Φοιτητικές εστίες (δεν ξέρω τι σχέση έχει με το πανεπιστήμιο το δίκτυο), και με γραφείο (και μηχανήματα?) του ISP μέσα στο campus, στα 150 μέτρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.