Jump to content

DJD

Recommended Posts

Καλησπερεςςςςς :)

Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

ieeeday.org > timeout

το αφισάκι δε λέει που

:look::blink:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μόλις μπήκα στο Pc για να το διορθώσω ;)

1/10/2013 η ομάδα του IEEE Student Branch του ΤΕΙ Καστοριάς θα γιορτάσει την IEEE Day 2013. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Workshops 11.00 – 15.00:

Arduino, Raspberry Pi, MATE Desktop, Drupal, openSUSE & Ubuntu Translate

Presentations 15.00 – 16.00:

- IEEE Xtreme 7.0

- IEEE Student Branch Activities

προς τους μουσικούς, ξέρετε άλλο συκγρότημα εκτός από iced earth που παίζουν σε μισό τόνο κάτω κούρδισμα?

ίδιας μουσικής:hehe:

Halls Vita-C

Ωραίες καραμελίτσες.

Made in Turkey? WTF? Ούτε καραμέλες δεν φτιάχνουμε; :giveup:

Το Athens Flying Week θα έχει show και αύριο όλη μέρα. Πάρτε τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας, τους φίλους σας, τα σκυλιά σας (ναι, επιτρέπονται), 2-3 μπουκάλια πάγο, καπέλα, αντηλιακό και πηγαίνετε να περάσετε τέλεια.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nZxU85Dk1cg]Athens Flying Week - Wednesday Fly In - YouTube[/ame]

30 ώρες στο λεωφορείο. Βουκουρέστι τρακαραμε, το έριξε πάνω σε κάτι κολωνακια. Αλλαγή λεωφορείου. Ξεχνάω την τσάντα με 2 μηχανές, διαβατήριο, χαρτιά πανεπιστημίου κλπ στο ταξί. Πάω να μπω σπίτι και η ιδιοκτήτρια έχει αλλάξει κλειδαριά. Κάποιος να με σκοτώσει ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

....και επέστρεψα περπατώντας...μιας και από τη μεριά της τρόμπας νερού, είχε τη λίμνη των κύκνων στο οδόστρωμα....

ΦΑΚ ΓΙΕΑ !!!!:jester:

....και επέστρεψα περπατώντας...μιας και από τη μεριά της τρόμπας νερού, είχε τη λίμνη των κύκνων στο οδόστρωμα....

ΦΑΚ ΓΙΕΑ !!!!:jester:

Τι αμάξι; Μου κάνει εντύπωση, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο.. μόνο μια φορά ένας φίλος με alfa romeo που πήρε νερό από λακκούβα και του χάλασε ο αισθητήρας των αερόσακων.. :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.