Jump to content

DJD

Recommended Posts

Omg, και μετά κραζετε την LG??

2η ναι 2η φορα εβαλε η μανα μου τα ακουστικά του Ε900 μαζί με τις φόρμες στο πλυντήριο.

Τίποτα δεν πάθανε. Δις σιτ ιζ ταφ!:yes2:

[MENTION=4655]racer[/MENTION] Δεν αντεξανε τα μανταλάκια; λολ

Εδιτ:

Γιατί αν τα πέταξαν και είναι και δικά σου, your gf has sick humour man...:|

Μίλησα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και το δέμα μου το είχε αφήσει λέει ο ταχυδρόμος έτσι χύμα και φυσικά εγώ δεν το βρήκα ποτέ..

Είχα παρόμοια θέματα στη νέα πολυκατοικία που μετακόμισα. Ότι ερχόταν σε δεματακι/φουσκωτο φάκελο το έβρισκα ανοιγμενο.

Μάλιστα μια φορά έτυχε να είμαι σπίτι και να μου χτυπήσει η ταχυδρόμος να μου πει ότι εχω δέμα και κατέβηκα μετά από 5-10 λεπτά και αυτό έλειπε!

Το βρήκα το μεσημέρι επιστρέφοντας από τη δουλειά έξω από το διαμέρισμα μου, στον όροφο μου, ανοιγμενο φυσικά.

Τελικά μίλησα με το τοπικό μου κέντρο διανομής (όχι το ΕΛΤΑ μου) και πλέον ότι εχω σε δέμα θα αποστέλλεται μόνο ειδοποίηση.

Posted from my mobile.

Είχα παρόμοια θέματα στη νέα πολυκατοικία που μετακόμισα. Ότι ερχόταν σε δεματακι/φουσκωτο φάκελο το έβρισκα ανοιγμενο.

Μάλιστα μια φορά έτυχε να είμαι σπίτι και να μου χτυπήσει η ταχυδρόμος να μου πει ότι εχω δέμα και κατέβηκα μετά από 5-10 λεπτά και αυτό έλειπε!

Το βρήκα το μεσημέρι επιστρέφοντας από τη δουλειά έξω από το διαμέρισμα μου, στον όροφο μου, ανοιγμενο φυσικά.

Τελικά μίλησα με το τοπικό μου κέντρο διανομής (όχι το ΕΛΤΑ μου) και πλέον ότι εχω σε δέμα θα αποστέλλεται μόνο ειδοποίηση.

Posted from my mobile.

ούτε εκεί θα μπορώ να βγάλω άκρη γιατί εμας το κέντρο είναι στο Ηράκλειο φαντάσου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.