Jump to content

DJD

Recommended Posts

10 χρόνια δελαμπ;οκ κάθε χρόνο τα ίδια λέμε...

να γίνει ενα ποστ πόσοι,πόσα χιλιάρικα/γιουργια έχουμε ξοδέψει σε:

α)καμένες μητρικές/κάρτες(η πρώτη μου απόπειρα με νερό με ένα aquarius της Tt/μαύρη ώρα που τοφερα σπίτι ο λαλακας/έκαψε μεχρι και την soundblaster.μόνο το tagan άντεξε και αυτό εφυγε στον ουρανό 6 μήνες μετά...

β)πατέντες.καλά να θες 500000000 χερζτ παραπάνω.χωρίς ψύξη που πας ρε καραμητρο;με το που γράφτηκα στο φορουμ κόλλησα την 4600ti που είχα χρυσοπληρώσει,προσπαθώντας να κανω μοντ με το μολύβι(άμα σε βρω εσένα που το σκέφτηκες στο δρόμο θα σε πατήσω ματηνπαναγια :p

γ)ζημιές από διαρροες.τι ειδικά υγρά και alphacool/βιακαλ και παπαριτσες,τανκ,πλεξι κολλημένα με υδροχλωρικό(ο φαρμακοποιός με κοιτούσε σαν εξωγήινο το 2004 όταν του είπα τι θέλω.

2 φορές έκανε μπάνιο το τότε xaser III και μας άφησε και αυτό αφου τα λαμπάκια του δεν ξαναναψαν ποτες(τώρα στηρίζει τον fileserver)

δ)συνεχίζεται/ :pleasantry:

τώρα Αλκατραζ :p

το χασαμε το φακουδακι πατριωτη..

Και ανεβηκε στο αστρονομικο ποσο των 12.5 λιρων..(απο 5 ξεκινησε).

(και οντως ηταν καλο φακουδακι..και τα 12.5 αξιζε)

y.g

σε μενα τα λεω ..dont worry..:p

το χασαμε το φακουδακι πατριωτη..

Και ανεβηκε στο αστρονομικο ποσο των 12.5 λιρων..(απο 5 ξεκινησε).

(και οντως ηταν καλο φακουδακι..και τα 12.5 αξιζε)

y.g

σε μενα τα λεω ..dont worry..:p

ποιο φακουδάκι;

Γυρναω λεπον τωρα με τη μηχανη απο Χαλανδρι απο μπυρα με ενα φιλο.

Δικαβαλος εγω,ειμαι πισω απο την Εθνικη Αμυνα και παω χαλαρα.

Ακουω σαματα απο πισω απο εξατμισεις κτλ.

Κοιταω απο καθρεπτη,βλεπω παπακια χωρις φωτα κτλ.

Σκεφτομαι αστα να περασουν...

Πρωτα περναει μια μερσεντα γκαζωτη και απο πισω 5 παπια δικαβαλα με τους απο πισω να κρυβουν με τις μπλουζες τις πινακιδες τους...

ο τριτος οπως πηγαινε μου λεει "φυγετε"

Σκεφτομαι εγω,σιγα δεν εχω κανει κατι αστους να φυγουν.με προσπερνανε και σε μια πλατεια παρακατω στριβουν δεξια και εγω συνεχιζω το κυκλο.

Εν τω μεταξυ πισω τους ηταν 2 αυτοκινητα με φαρο αλλα δεν ηταν της τροχαιας,ηταν σεκιουριταδικα.

Με περνουν απο πισω.

Το πηρα χαμπαρι τι παιχτηκε αλλα αταραχος εγω,συνεχιζω χαλαρα,εβγαζα και φλας(οπου εβγαζα εγω εβγαζε και ο απο πισω :sarcastic: )

Μου λεει ο φιλος μου απο πισω ,εμας παιρνουν απο πισω.

Το ξερω,του λεω,αστους,εμεις δε καναμε τιποτα,μη σε νοιαζει,αν ειναι οταν σταματησουμε θα μας πουνε.

Παρακατω μου ξαναλεει,ρε ριξε καμια γκαζια ,γιατι μας ακολουθανε.

Το μονο σιγουρο,του λεω,για να δεις αν οντως σε παιρνουν απο πισω ειναι να κανεις ενα τετραγωνο γυρω γυρω.αν ειναι απο πισω τοτε κατι δε παει καλα :laughing:

Τελος παντων συνεχισα στα στενα μεχρι να φτασω στο προορισμο.

Σταματαω για να κατεβει ο φιλος μου και ερχεται το πρωτο απο τα δυο αυτοκινητα και μας κανει ο σεκιουριτι "τη Γ@μσατε"

Δις κιολας.

Του λεει ο φιλος μου,"Γιατι?"

Του λεω"πρωτον πως μιλας ετσι και δευτερον καμια σχεση δεν εχουμε με τα αλλα.Θα καθομασταν να πηγαινουμε με το πασο μας αν ηταν η μας βλεπεις για 15(ολα τα αλλα τοσο ηταν)?"

Μετα εφυγε λιγο μπροστα και ηρθε ο πισω που ηταν και πιο ηρεμος και μας ειπε οτι δικιο εχετε κτλ κτλ.

Εν τελει κατι ειχαν σπασει αυτα σε κατι μαγαζια και τα ειχαν παρει απο πισω...

Τη γλιτωσαν εν τω μεταξυ γιατι οι αλλοι οι εξυπνοι πηραν εμας απο πισω!

Σταματαω για να κατεβει ο φιλος μου και ερχεται το πρωτο απο τα δυο αυτοκινητα και μας κανει ο σεκιουριτι "τη Γ@μσατε"

Δις κιολας.

Του λεει ο φιλος μου,"Γιατι?"

Του λεω"πρωτον πως μιλας ετσι και δευτερον καμια σχεση δεν εχουμε με τα αλλα.Θα καθομασταν να πηγαινουμε με το πασο μας αν ηταν η μας βλεπεις για 15(ολα τα αλλα τοσο ηταν)?"

Μετα εφυγε λιγο μπροστα και ηρθε ο πισω που ηταν και πιο ηρεμος και μας ειπε οτι δικιο εχετε κτλ κτλ.

Εν τελει κατι ειχαν σπασει αυτα σε κατι μαγαζια και τα ειχαν παρει απο πισω...

Τη γλιτωσαν εν τω μεταξυ γιατι οι αλλοι οι εξυπνοι πηραν εμας απο πισω!

ούτε για ΜΑΤατζήδες δεν πάνε με τέτοια νοημοσύνη πες τους

οι μισοί σεκιουριτάδες είναι μπάτσοι που δεν τα κατάφεραν, οι άλλοι μισοί απλά άνθρωποι που προσπαθούν με κάποιο τρόπο αν βγάλουν ένα εισόδημα. Οι πρώτοι είναι για κλάματα

Υπαρχουν σεκιουριτι που νομιζουν οτι ειναι μπατσοι και οντως το παιζουν εξουσια...

Αλλα υπαρχουν και οι συνειδητοποιημενοι.

προφανως ο πρωτος ηταν απο τη πρωτη κατηγορια και ο απο πισω του απο την αλλη.

Παντως ο απο πισω μας ειπε οτι κατι του εκαναν ζημια του μπροστα για αυτο ειχε αφηνιασει

υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι σε τετοιες θεσεις!!!

οι περισσοτεροι εχουν θρασος, και τσαμπουκα, και μαμαω και δερνω, ειμαστε αλλοι 10 κτλ...

[MENTION=12158]Dant3[/MENTION], μου θυμισες περιστατικο..

λεπον, σεκιουριτας, δεν αφηνει, τυπο να παρκαρει μπροστα σε μαγαζι.. ηταν 2-3 με μπλουζακια σεκουριτι κτλ..

μα, μου τσαμπουκα.. φωνες.. πανε οι σεκιουριταδες, να τον αρπαξουν, κανει ο τυπος στην ακρη το μπουφαν, και στην μεση να το πιστολι...

φυσικα κλασαν μεντες που λενε... τωρα τι ηταν ο τυπος ποιος ξερει. εκανε διακριτικα την κινηση παντως. απλα ετυχε και το ειδα γιατι ημουν απο το πλαι!

και οι άλλοι μισοί για κλάματα είναι. Το να βλέπεις έναν 55άρη κυριούλη να το παίζει σεκιουριτάς με αλεξίσφαιρο στον ΗΣΑΠ, μόνο θλίψη προκαλεί.

Mπά, έχω γνωστό, 30 χρονών, που το κάνει καθαρά για βιοποριστικούς λόγους.. Την αστυνομία φυσικά και δεν την γουστάρει και δεν δοκίμασε να πάει..

Και Κρητήκαρος 30+ χρονών δεν προκαλέι κατάθλιψη...

Καλημέρα Λάμπη.:)

Πέρασε ο ανιψιός μου πριν λίγο βολτάροντας, γιατί το σχολείο του (πάει 2α Γυμνασίου) έχει κατάληψη.

Μάλιστα μου είπε ότι οι καθηγητές είπαν στη τρίτη τάξη να κάνει κατάληψη, για να μην δηλώσουν αυτοί απεργία και χάσουν τα μεροκάματα.

Αφήνοντας στην άκρη τα πολιτικά δεν το βρίσκω και πολύ ηθικό...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.