Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

είχα καταλάβει ότι κάτι πάει λάθος (γιατι γυρνούσε πιο αργά το FAN εδώ και καμια 10αρια μέρες) οπότε φαντάσου τι θερμοκρασία ανέβαζε το τροφοδοτικό (το μονο καλό ήταν ότι είχε εισαγωγή αέρα απο πάνω και όχι να τρώει τα άκαυστα του 920 με την μάπα από την εξάτμηση}

οπότε τα TAGAN δεν χαλάν μόνο τα φαν το οποίο οι τυπάδες ήξεραν ότι θα χαλάσει δεν το είχαν κολλημένο απευθείας αλλά με mini υποδοχούλα

Χαλάν τα Tagan; :hehe:

tagan μου βγηκε λιγο μαπαν (της υπογραφης χαλασε γρηγορα και μου εδωσαν νεοτερο τους πολυ blink )

τα καινουρια ειδικότερα ειναι μουφες

Ακόμα δεν άρχισε το πάρτι του [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION]?

Μπα δεν το βλέπω...είναι ένας γεροξούρης δίπλα και βαράει με τη μαγκούρα του τον τοίχο αν βάλουμε μουσική.:p

(ονόματα δεν λέμε:p)

Από coolermaster Americas στο fb:

The ‪#‎HAFStacker‬ is coming. The world first "mod-tower" unveiling with be at our booth in PAX Prime on 8/30/13, but you can also follow the launch at http://bit.ly/1dsMUCf

Τρελάνετέ μας!!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

Φωτιά έχει σήμερα. Και δε μοιάζει να μαζεύεται αν δε σταματήσει ο αέρας...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Μόνο εμένα μου εξαφανίστηκε το friends feed πάνω δεξιά στο φειςμπουκ? Πως θα παρακολουθώ τους πάντες τώρα ρε :cry:

Κι εμένα! Στην αρχή που δε το κοίταγα, ήθελα να το διώξω. Με τον καιρό όμως έμαθα να το κοιτάω για να βλέπω τι κάνουν οι φίλοι μου και τώρα μου λείπει!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.