Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μα δε μου αρέσει αυτή η μουσική :p Θέλω βοήθεια από τον [MENTION=9387]victor[/MENTION] να μου δώσει λινκ για καμία ομιλία με θέμα "δεν υπάρχει θεός" στα ελληνικά να την έχω πρόχειρη στην επόμενη λειτουργία.

Ο γείτονας δε νιώθει. Παίζει να βάζει τη μουσική και να φεύγει. Απλά για να μας σπάσει τα τέτοια.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Μα δε μου αρέσει αυτή η μουσική :p Θέλω βοήθεια από τον [MENTION=9387]victor[/MENTION] να μου δώσει λινκ για καμία ομιλία με θέμα "δεν υπάρχει θεός" στα ελληνικά να την έχω πρόχειρη στην επόμενη λειτουργία.

Ο γείτονας δε νιώθει. Παίζει να βάζει τη μουσική και να φεύγει. Απλά για να μας σπάσει τα τέτοια.

Με

ή και
, θα έχεις εγγυημένο αποτέλεσμα...

P.S. : Δώσε βάση στο χαρακτηρισμό του 2ου βίντεο "Greek traditional folk music with progressive sound of 70s"

Κατάφερα και χάλασα τον ανεμιστήρα 15αυγουστο χωρίς να είναι οι γονείς εδώ . το αστείο είναι ότι δεν τον χάλασα ακριβώς, έσπασα την βάση (την πάτησα και δεν με άντεξε :p ) και τώρα κάνω πατέντες(με καρέκλες και το γραφείο) για να με φυσά.

δανείστηκα από την αδερφή μου το wacom bamboo pen and touch. Σε έξοδα θα με βάλει απ'ότι φαίνεται :neo::neo::neo:

δανείστηκα από την αδερφή μου το wacom bamboo pen and touch. Σε έξοδα θα με βάλει απ'ότι φαίνεται :neo::neo::neo:

Σου πουλάω το δικό μου

Σου πουλάω το δικό μου

Για αγγελίες πώλησης υπάρχει σχετικό τμήμα στο φόρουμ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.