Jump to content




DJD

Recommended Posts

"Έτσι, όπως τόνισε, η νέα υπηρεσία εγγυάται ότι κάθε χρόνο οι συνδρομητές του προγράμματος θα έχουν ένα νέο «ευφυές» τηλέφωνο της επιλογής τους.

Το πρόγραμμα θα απαιτεί την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού με τη σύναψη του συμβολαίου και στη συνέχεια, την καταβολή μηνιαίου παγίου -ανεξάρτητου από το πάγιο των υπηρεσιών-, ανάλογου του ποσού που κοστίζει το τηλέφωνο. Με την έναρξη του δεύτερου χρόνου, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει άλλο smartphone χωρίς να καταβάλει το εφάπαξ ποσό, αλλά μόνο πληρώνοντας το επιπρόσθετο μηνιαίο πάγιο. Εάν αναβαθμίσει το πρόγραμμα, θα πληρώσει τη διαφορά."

λεει και αλλα χρησιμα πραματα ..αλλα αφου δεν διαβασατε εκεινο ..σιγα μη διαβασετε το ποστ μου:p

Link to comment
Share on other sites

πρώτες εντυπώσεις του αδερφού στο Κατάρ..

Όλα μα όλα είναι φτηνότερα, καθώς δεν υπάρχουν φόροι...

Για παράδειγμα με 12 ευρώ τρώνε 3 άτομα σε burger king 3 μεγάλα burger, 3 μικρά, 4 πατάτες, 3 αναψυκτικά και 2 σαλάτες...Επίσης τα φαγητά στο σουπερμάρκετ είναι επίσης φτηνότερα, π.χ. 1 ευρό κάνει μια μερίδα noodles με σάλτσα τα οποία ζεσταίνεις σε microwave και χορταίνεις.

Με 45.000 παίρνεις land cruiser 4,5lt...

24/7 λειτουργούν τα supermarket και τις Κυριακές, αυτό δημιουργεί ανταγωνισμό άρα και χαμηλότερες τιμές

20 ευρώ πάει η προπληρωμένη κάρτα mobile broadband για 16gb δεδομένα...

20 λεπτά το λίτρο η βενζίνη... :fie:

Όμως υπάρχουν και τα κακά...

Δεν μπορείς να έχεις μια μπύρα στο σπίτι σου, διότι πολύ απλά δεν πωλείτε στα μαγαζιά καθότι μουσουλμάνοι. Πρέπει να έχεις ειδική άδεια και να πάρεις από το μοναδικό μαγαζί που πουλάει αλκοόλ (του Σεΐχη). τώρα με τι κριτήρια την δίνουν δεν ξέρω...

Δεν μπορείς να φας χοιρινό. Πάλι μόνο με ειδική άδεια.

Δεν μπορείς να περπατήσεις από την ζέστη και την υγρασία.

Δουλεύεις 6 μέρες την εβδομάδα, 10 ώρες την ημέρα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.