Jump to content

DJD

Recommended Posts

εγώ απο εκει που τα παίρνω δίνουν χοντρική. για λιανική δεν ξέρω.

...

Μη δίνεις άλλες πληροφορίες! Απαντάς ερωτήσεις στο ΠΟΘ! :p

Atrapitis.gif

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Μετά από 1 χρόνο η αντικολλητική επιφάνεια τον πίνει
για διατήρηση της επιφάνειας πάντως απόφυγε της πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Πάμε παρακάτω.:p

Για δώσε πληροφορίες γιατί έχουμε ένα θέμα με τα τηγάνια. Μετά από 1 χρόνο η αντικολλητική επιφάνεια τον πίνει και δεν ψήνουν καλά

Ναι.. τα χαλασμένα τηγάνια σου φταίνε και έφτιαξες κάρβουνα την προηγούμενη φορά.

Και εγώ, αν κόβομαι σε μάθημα, κατηγορώ το στυλό...

Ναι.. τα χαλασμένα τηγάνια σου φταίνε και έφτιαξες κάρβουνα την προηγούμενη φορά.

Και εγώ, αν κόβομαι σε μάθημα, κατηγορώ το στυλό...

μπορεις να κατηγορήσεις και το δεξί σου χέρι, εκτός αν είσαι αριστερόχειρας.:tomato::patsak:

Είναι κανείς Αγγλία να ρωτήσω κάτι παράπλευρο*?

*

hint: έχει να κάνει με

τον θείο :p

:blink::blink::blink::blink::blink:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=U4ROEw3lHiE]Luxury Yacht With Private Tropical Island - YouTube[/ame]

Για δώσε πληροφορίες γιατί έχουμε ένα θέμα με τα τηγάνια. Μετά από 1 χρόνο η αντικολλητική επιφάνεια τον πίνει και δεν ψήνουν καλά

Κάποιος προσπαθεί να σου πει ότι πρέπει να κόψεις τα τηγανητά. Δεν κάνουν καλό στην υγεία :no:

Κάποιος προσπαθεί να σου πει ότι πρέπει να κόψεις τα τηγανητά. Δεν κάνουν καλό στην υγεία :no:

αν τρως τηγανιτά δηλαδή τίγκα στο λάδι, δεν χρειάζεσαι καλή αντικολλητική επίστρωση

Μην κρατατε μεγαλο καλαθι. Θα είναι στυλ galaxy mini 2 σε specs, αντε με μεγαλύτερη οθόνη...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Μην κρατατε μεγαλο καλαθι. Θα είναι στυλ galaxy mini 2 σε specs, αντε με μεγαλύτερη οθόνη...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

άμα είναι του style S4, αύριο και όλας έχω αλλάξει το συμβόλαιο μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.