Jump to content




DJD

Recommended Posts

όχι μόνο thelab. σε όσα site θες να μείνουν online και το χρειάζονται

νομίζεις ότι μπαίνω σε πολλά?

mainly: αθλητικά (contra, redplanet, sport24, gazzetta), in, capital..

αλλά σε όλα αυτά οι διαφημίσεις σπάνε @@ κοινός...

Link to comment
Share on other sites

νομίζεις ότι μπαίνω σε πολλά?

mainly: αθλητικά (contra, redplanet, sport24, gazzetta), in, capital..

αλλά σε όλα αυτά οι διαφημίσεις σπάνε @@ κοινός...

όταν είναι πολύ ενοχλητικές θα συμφωνήσω.

Link to comment
Share on other sites

πριν 39 χρόνια εμφανίστηκε ο Καραμανλής στο αεροδρόμιο ερχόμενος εξ Γαλλίας. Στις βαλίτσες του έφερνε λένε την Δημοκρατία, αλλά ξέρετε τα αεροδρόμια. Δηλώθηκε, φυσικά, στα απολεσθέντα αλλά ποτέ δεν βρέθηκε.

20-1--7-thumb-medium.jpg

Καλημέρες !

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Lab!:)

Το ξέρατε ότι:

-Τουλάχιστον δέκα χιλιοστά τον χρόνο βουλιάζει η Αθήνα: σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα από το 1990, οπότε παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το φαινόμενο από το Τμήμα Γεωλογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, να εκτιμάται ότι η επιφάνεια της πρωτεύουσας έχει βυθιστεί περίπου κατά 230 χιλιοστά.

Το φαινόμενο αποδίδεται από τους επιστήμονες στις έντονες πιέσεις των εδαφών από τη ραγδαία οικιστική ανάπτυξη, ενώ επιβαρυντικό ρόλο έχει διαδραματίσει και η κλιματική αλλαγή, καθώς λόγω της διάβρωσης του εδάφους που αυτή προκαλεί, αυξάνονται και οι τεκτονικές κινήσεις που προκαλούνται στον φλοιό της Γης.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται κυρίως οι συνοικίες που οικοδομήθηκαν απότομα και σε μεγάλη έκταση τα τελευταία χρόνια, όπως η Καλλιθέα, τα Άνω Λιόσια, το Χαλάνδρι, η Νέα Ιωνία, καθώς και οι παράκτιες περιοχές.

-Τα ψηλοτάκουνα σχεδιάστηκαν αρχικά για τους άνδρες:Τα ψηλοτάκουνα φορέθηκαν για αιώνες στις χώρες της Ανατολής, ως υπόδημα για ιππασία. Ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς ο αναβάτης μπορούσε να σηκωθεί για να ρίξει με το τόξο του, χωρίς να χάσει την ισορροπία του.

Το 1599, ο Αμπάς της Περσίας έστειλε στην Ευρώπη αποστολή με διπλωμάτες. Τότε, όλη η Δυτική Ευρώπη ενδιαφέρθηκε για τα προϊόντα της Περσίας. Οι αριστοκράτες ενθουσιάστηκαν με τα παπούτσια που είχαν λίγο τακούνι, γιατί θεώρησαν ότι έτσι θα έδειχναν περισσότερο την αρρενωπότητά τους. Όμως, επειδή τα προμηθεύτηκαν και κατώτερα κοινωνικά στρώματα, η αριστοκρατία αντέδρασε και αύξησε το ύψος στα παπούτσια. Έτσι, γεννήθηκαν τα ψηλοτάκουνα!

Στην Ευρώπη του 17ου αιώνα, με τους λασπωμένους δρόμους, τα ψηλά παπούτσια δεν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα. Αλλά με αυτόν τον τρόπο οι αριστοκράτες έδειχναν την τάξη τους, καθώς δεν ήταν στα χωράφια, ούτε δούλευαν, οπότε δεν χρειαζόταν να περπατήσουν πολύ.

νέο βίτσιο με έπιασε:p

Link to comment
Share on other sites

Ήδη ξέρω ότι στις εστίες θα έχω έναν γείτονα από Βραζιλία και μία γειτόνισσα από Ρωσία.

Η ευχη του βραζιλιανου και της ρωσιδας πραγματοποιηθηκε.

Ζητα και συ αλλη μια :hehe:

Link to comment
Share on other sites

εγώ απο εκει που τα παίρνω δίνουν χοντρική. για λιανική δεν ξέρω.

κατάλογος

προμηθευτής

για διατήρηση της επιφάνειας πάντως απόφυγε της πολύ υψηλές θερμοκρασίες και πλένε μόνο με σφουγγάρι. πολλοί λένε να μην βάζεις ούτε σαπούνι αποστειρώνετε με τη θερμοκρασία

Έγινε επεξεργασία από YDinopoulos
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.