Jump to content

DJD

Recommended Posts

Αν του βάλεις φτερά και ροδάκια πετάει;

θα δοκιμάσω και από πίσω θα έχω να παίζει αυτό

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
εγώ εκει που μένω δεν το βαράει ποτέ ο ήλιος και δεν έχω τίποτα. είναι παντα δροσερά

με διακοπτες πως τα πάς ?

tumblr_m07y7b5wcj1r18mpso1_500.gif

χαχαχα απλά μπροστά ακριβώς απο το δικό μου διαμέρισμα είναι μια πολύ μεγάλη πολυκατοικία και τον τρώει όλο ( το ήλιο)

Ρε σεις, τραπεζικός λογαριασμός ταμιευτηριου και όψεως τι διαφορά έχουν με απλά λογάκια; :-)

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Καλημέρες καλημέρες...δεν έχω προλάβει να ανανεώσω το avatar...επιφυλάσσομαι για να σημάνω την έναρξη των διακοπών μου...

Επίσης θυμάται κανείς τον [MENTION=6008]perp[/MENTION] ;;; ξερετε που έχει χαθεί;

Καλημέρες καλημέρες...δεν έχω προλάβει να ανανεώσω το avatar...επιφυλάσσομαι για να σημάνω την έναρξη των διακοπών μου...

Επίσης θυμάται κανείς τον [MENTION=6008]perp[/MENTION] ;;; ξερετε που έχει χαθεί;

Ο [MENTION=560]gbak[/MENTION] μπορεί να γνωρίζει. Κι εγώ τον έχω χάσει πάντως εδώ και αρκετό καιρό

Με τον gbak παίζαμε cod4 αλλά μου φαίνεται εξαφανίστηκε, τώρα που το λέτε πάω μετά από χρόνια MSN να δω τι παίζει

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.