Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αφού έχουμε πει over nine thousand φορές να βάλετε το firefox plugin για αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο!!! Και μη πει κανείς δεν έχει firefox...

Χθες το πρωί σκέφτηκα ότι έχω πολλά χρόνια να αρρωστήσω.

Μαντέψτε τι έγινε σήμερα :p

θα πάω με την επιλογή: είσαι πιο υγιής από ποτέ

επειδή είμαι καλό παιδί :D

θα πάω με την επιλογή: είσαι πιο υγιής από ποτέ

επειδή είμαι καλό παιδί :D

σ'αρέσει να χάνεις στα στοιχήματα ε;

:jester:

Χθες το πρωί σκέφτηκα ότι έχω πολλά χρόνια να αρρωστήσω.

Μαντέψτε τι έγινε σήμερα :p

Φυσιολογική version: συνάχι.

Πολωνός version: Πήγε η κοπέλα σου σε συνέντευξη, και της την έπεσε ένας αφρικανικός silverback γορίλας, το οποίο έπνιξες με τα κορδόνια του σανδαλιού σου, αλλά σε δάγκωσε και ξύπνησες με έμπολα που φυσικά θα γιατρέψεις μόνος σου με κομπρέσες και ένα πουλόβερ.

:jester:

Φυσιολογική version: συνάχι.

Πολωνός version: Πήγε η κοπέλα σου σε συνέντευξη, και της την έπεσε ένας αφρικανικός silverback γορίλας, το οποίο έπνιξες με τα κορδόνια του σανδαλιού σου, αλλά σε δάγκωσε και ξύπνησες με έμπολα που φυσικά θα γιατρέψεις μόνος σου με κομπρέσες και ένα πουλόβερ.

sheldon.gif

Soon....

wut?έφαγες τπτ μανιτάρια αυτές τις μέρες; :p

Τσου, δεν έκανα τίποτα διαφορετικό αυτές τις μέρες. Ήταν ξαφνικό. Τώρα βρίσκομαι στο κρεβάτι χαπακωμένος.

Μην σου πω ότι τώρα είμαι το κατάλληλο στρώμα για γάτες.

Εγώ σηκώθηκα πάλι με πόνο στη μέση σήμερα. Λιγότερο από χτες. Πήγα και πήρα το αμάξι από τον άχρηστο φαναρτζή (από τη Δευτέρα το είχε και δεν έκανε τίποτα) και ασχολήθηκα μαζί του.

Μετά από 2 ώρες δουλειά, ούτε πόνοι στη μέση ούτε τίποτα!!:banging:

Άσε που μετά τις 2-3 γκαζιές με 2α, επανήλθε και η ψυχική μου ηρεμία στη θέση της!!:smoke:

Μην ψωνίσετε ΤΙΠΟΤΑ σήμερα από Πλαίσιο. Από Δευτέρα θα έχουν πάρα πολλές προσφορές λόγω εκπτώσεων.

100€ και αφαίρεση διπλώματος για 30 μέρες.

Οδηγούσα και μίλαγα στο κινητό περνώντας μπροστά από περιπολικό.

Και σκέφτηκα να μην απαντήσω ρε γμτ.

Και σκέφτηκα να μην απαντήσω ρε γμτ.

Δεν σκεφτόσουν καλύτερα να σταματήσεις 1 λεπτό; :rolleyes:

Δεν σκεφτόσουν καλύτερα να σταματήσεις 1 λεπτό; :rolleyes:

αυτό πήγα να κάνω. από την Συγγρού να βγω στον παράδρομο για να σταματήσω και το περιπολικό ήταν ακριβώς βγαίνοντας στον παράδρομο.

Sorry, αλλά καλά σου έκαναν. Είναι πολύ πιό επικίνδυνο από ότι νομίζουμε.

Δεν λέω ότι δεν φταίω.

Γενικά δεν μιλάω όταν οδηγώ ή σταματάω και μετά απαντώ. Έτυχε η φάση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.