Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ούτε εμένα... Ευτυχώς δεν έχω windows :p

Στο android πάντως έκανα uninstall το update. Δυστυχώς βέβαια πιστεύω ότι ο ανερχόμενος δικτάτορας αργά η γρήγορα θα κόψει την χρήση του απλού talk. :(

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με την όλη συζήτηση μέχρι τώρα; Όσοι εργάζονται σε τελωνεία και λιμάνια έχουν δικαίωμα/ποσοστώσεις επί των προϊόντων που διακινούνται; Εξηγούμαι: στα τελωνεία ξέρω ότι πολλοί υπάλληλοι καρπώνονταν ρούχα, ποτά, τρόφιμα κτλ που παρακρατούνταν. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο στα σύνορά μας, δεδομένου ότι οι περισσότερες γείτονες χώρες είναι και μέλη της ΕΕ. Στα λιμάνια πώς γίνεται και οι ναυτεργάτες παίρνουν τρόφιμα, ξύλα κτλ από το φορτίο των πλοίων; Οικογενειακός φίλος μας που εργάζεται ως ναυτεργάτης παίρνει συχνά τόνους ξύλα, κούτες ολόκληρες με ζάχαρη και άλλα τρόφιμα, τενεκέδες με λάδι και λοιπά βασικά προϊόντα, και όλα αυτά σε μηνιαία βάση. Μήπως οι εταιρείες που παράγουν τα προϊόντα δίνουν «ποσοστά» και σε αυτούς ή προβλέπεται μια χ ποσότητα για όσους εργάζονται στο εκάστοτε πλοίο και αυτός απλώς «καρπώνεται» μια μερίδα από το περίσσευμα; Η άλλη εναλλακτική είναι να βάζει χέρι στα εμπορεύματα, κλέβοντας «μικροποσότητες», αλλά αποκλείεται να μην τον είχαν κάνει τσακωτό μέχρι σήμερα. Αν είναι να μού καλύπτει όλα τα χρειώδη το λιμάνι, να γίνω κι εγώ ναυτεργάτης.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με την όλη συζήτηση μέχρι τώρα; Όσοι εργάζονται σε τελωνεία και λιμάνια έχουν δικαίωμα/ποσοστώσεις επί των προϊόντων που διακινούνται; Εξηγούμαι: στα τελωνεία ξέρω ότι πολλοί υπάλληλοι καρπώνονταν ρούχα, ποτά, τρόφιμα κτλ που παρακρατούνταν. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο στα σύνορά μας, δεδομένου ότι οι περισσότερες γείτονες χώρες είναι και μέλη της ΕΕ. Στα λιμάνια πώς γίνεται και οι ναυτεργάτες παίρνουν τρόφιμα, ξύλα κτλ από το φορτίο των πλοίων; Οικογενειακός φίλος μας που εργάζεται ως ναυτεργάτης παίρνει συχνά τόνους ξύλα, κούτες ολόκληρες με ζάχαρη και άλλα τρόφιμα, τενεκέδες με λάδι και λοιπά βασικά προϊόντα, και όλα αυτά σε μηνιαία βάση. Μήπως οι εταιρείες που παράγουν τα προϊόντα δίνουν «ποσοστά» και σε αυτούς ή προβλέπεται μια χ ποσότητα για όσους εργάζονται στο εκάστοτε πλοίο και αυτός απλώς «καρπώνεται» μια μερίδα από το περίσσευμα; Η άλλη εναλλακτική είναι να βάζει χέρι στα εμπορεύματα, κλέβοντας «μικροποσότητες», αλλά αποκλείεται να μην τον είχαν κάνει τσακωτό μέχρι σήμερα. Αν είναι να μού καλύπτει όλα τα χρειώδη το λιμάνι, να γίνω κι εγώ ναυτεργάτης.

Εγω απο τι εχω καταλαβει η τα κλεβουν η περισσευουν και τα παιρνουν

Λογικα δεν τους πιάνουν επειδη μεταφερουν μεγαλες ποσότητες,τόνους,μερικά κιλα συνηθως δυσκολα το υποψιάζονται,εκτος και αν ελέγχονται μετα,δεν ξερω.

Παντως σε τελωνείο εχει τύχει φιλος μου που δούλευε εκει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο του ειχε δώσει κανα δυο μητρικές(asus rampage κατι νομιζω ηταν η μια) και μια h100...εκει τα κλέβουν κανονικα.

Γεια!!!

Τα καλά νέα!

Από σήμερα έχω διακοπές!!

Τα καλύτερα νέα

Ξεκινάω με 5 μέρες στην Ολλανδία..

Τα κακα νέα!

Ο πατέρας μου μίλησε σήμερα με την στρατολογία, πρέπει τον Μάρτιο να μπω..

Τα χειρότερα νέα

Το μάστερ τελοιώνει σε έναν χρόνο από τώρα

.

Τον +1 χρόνο τον δίνουν εύκολα για σπουδές. Αυτό εννοεί ο [MENTION=5217]felix[/MENTION] ...

Δεν αναφέρθηκε κάποιο τέτοιο σενάριο

Αναφέρθηκε το σενάριο , όπου μπαίνω κανονικα, κλαίγομαι στον ψυχολόγο για 1002 λόγους, και μου δίνει αναβολή για 6 μήνες.

Καθόλου ευκολο, και καθόλου σίγουρο...

Αυτό εννοείτε?

Όχι... Σε κάθε ΕΣΣΟ, καμιά βδομάδα πριν παρουσιαστείς (η ακριβής ημ/νια ανακοινώνεται), πηγαίνεις σε συγκεκριμένο στρατιωτικό νοσοκομείο, σε βλέπει ο ψυχίατρος (όχι ψυχολόγος) σε ρωτάει γιατί θες την αναβολή, και άμα έχεις λόγο της προκοπής, σου δίνει 1 χρόνο. Το έχουν κάνει 2 φίλοι μου για λόγους σπουδών. Ο ένας είναι προπτυχιακό και πήρε τον +1 χρόνο, και ο δεύτερος κάνει μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και πήρε 2 φορές από +1 χρόνο (την 2η φορά είναι πιο αυστηροί)

Αν πας και πεις ότι είσαι στο εξωτερικό και κάνεις μεταπτυχιακό, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τον 1 χρόνο. Ψάξ'το... Πάντως να ξέρεις ότι γίνεται.

:p ΥΓ: Μην κοντράρεις γιατί έχω και άλλο ban που σε περιμένει :hehe:

1) Πρόθεση μου δεν ήταν να κοντράρω, πρόθεση μου ήταν να μην συζητήσω εδώ κάτι για το οποίο υπάρχει άλλο θέμα.

2)Θα σε ρωτήσω στο άλλο θέμα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.