Jump to content

DJD

Recommended Posts

Και επίσημα, Κέρβερος και Στυξ. Αφού τη γλυτώσαμε από το Βούλκαν και Ρωμύλος του Σάτνερ, πάλι καλά... :)

750px-Moons_of_Pluto.png

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

E εντάξει, πρεπει να απολύσουν όλους τους χημικούς της Vapona.. Ανοιχτή πόρτα, με ένα φιδάκι στην εισοδο και ενα υγρο μεσα, και μπηκανε 2 διμοιρίες κουνούπια.. Κλειστή πόρτα, έχω μαστουρώσει κανονικότατα από το φιδάκι και το υγρό, και τα κουνούπια αράζουν πάνω από το υγρό...

εδιτ

Και γιατί το λες με τόσο ενθουσιασμό? :hehe:

Στα μέρη μου, μπεκροκανάτα λέμε τον άνθρωπο, όχι το φλασκί που κουβαλάει :p

καλημεθρα ,ο πολοαερας παίζει με τα νεύρα μου,πάω σηκώνω τέντες,σταματάει,τις ξανακατεβάζω αρχίζει να φυσάει :giveup:

να ξυπνησω σημερα και να δω vdsl δε το περιμενα :D

καληvμερα

fixed

λόγο του double play wind έχω 10€ έκπτωση στο κινητό. ρωτάω σε κατάστημα για αλλαγή προγράμματος αν χάσω τα 10 € έκπτωση και μου λένε "ναι, από τα 10 θα πας στα 5".

Ρωτάω στο 1260 (εξ. πελατών) και μου λένε ότι δεν θα επηρεαστεί η έκπτωση.

:rant:

Και γιατί το λες με τόσο ενθουσιασμό? :hehe:

Στα μέρη μου, μπεκροκανάτα λέμε τον άνθρωπο, όχι το φλασκί που κουβαλάει :p

ο άνθρωπος απο το σκεύος πήρε το όνομα του :p ενθουσιασμός γιατί μου αρέσει και γιατί το πόσταρα υπό την επήρεια ρετσίνας

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1U7YU9rZS4w]Best of Johnny by Actor Stephen Stucker in movie Airplane! (1980) in HD - YouTube[/ame]

Ο αγαπημένος μου

kudos στην Κα Λουκά που διέκοψε το δελτίο ειδήσεων του megachanele ακόμα μια φορά :hehe:

\givethemhell baby :happy2:

Πωπω.. ΟΤΙ και να συμβεί, "Έχουμε κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση μας".

ΕΛΕΟΣ, πες μωρή, "Α , είναι και η κυρία Λουκά εκεί", μην ανησυχείς, δεν θα κάνεις έτσι αντικυβερνητική προπαγάνδα.

Από τον ΑΝΤ1 έχει μια από τις αγαπημένες μου ταινίες

Airplane! (1980) - IMDb

:D

`

Μη βλέπετε TV ρεεε!!!

Η ταινία είναι wide 16:9 και τα "καλά παιδιά" στο κανάλι έχουν βάλει την 4:3 εκδοχή, εν έτη 2013 που σχεδόν όλοι έχουν wide TV.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:jester:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.