Jump to content

DJD

Recommended Posts

Ειναι ο κόλα ο ξαδερφος του μίλα που ειναι αδερφος του θειου του κάλα και λοιπα.

Το ακουω στα ραδιοφωνα και δεν ειναι ο νίκο!

Αν εχεις παιξει gta4 θα δεις οτι και ο νικο με ατομα απο αλβανια εχει προβλημα! ΤΥΧΑΙΟ??:hehe:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Πετρο πετρο πετρο πετρο πετρο ειναι στην πλοκη το νοημα

ποιοι του πηραν τη κορηηηηηηηηηηηηηηηηηη

μικροσεισμουλης...

Βασικα μικρος ηταν εδω..(που ειμαι εγω)

, - earthquakes.gr

Εγω χριστο δεν καταλαβα και απλα καθομουν την ωρα που εγινε, απο το FB το ειδα...

Ωωωω καλά, είμαι πέρα βρέχει!!

karmen1983, μπες στο Google!!

:nono::nono::nono::nono:

Σήμερα δε μπαίνω με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!! Θα σπάσω καμιά οθόνη πετώντας παντόφλα :confused:

Μπήκες και το είδες ή σου το είπανε; Το πέτυχα το mention!

Μου το είπανε. Βέβαια οφείλω να πω ότι είναι δύσκολο να μη μπεις στο google. Αντεχω μέχρι στιγμής:shutup:

Μου το είπανε. Βέβαια οφείλω να πω ότι είναι δύσκολο να μπεις στο google. Αντεχω μέχρι στιγμής:shutup:

Πλάκα σου κάνουν μωρέ. Δεν έχει τίποτα.

Σαν σήμερα.

1961: ο Ολυμπιακός κερδίζει με 2-1 στη Λεωφόρο την Σάντος του Πελέ, την κορυφαία ομάδα του κόσμου. Διαμαρτυρίες προκάλεσε η τιμή του εισιτηρίου που ορίστηκε στις 35 δραχμές, τιμή τριπλάσια των 10 δραχμών που κόστιζε εκείνη την περίοδο.

1992: σύμφωνα με την Ιντερπόλ, η Ελλάδα αποτελεί μια από τις πλέον ασφαλείς περιοχές του κόσμου για τους ξένους τουρίστες, καθώς παρουσιάζει το χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότητας στην Ευρώπη.

1993: σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνης Σαμαράς, δηλώνει: «Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο αρχηγός της».

1995: η εκτός νόμου ισλαμική οργάνωση της Αιγύπτου Τζαμάα αλ Ισλαμίγια αναλαμβάνει την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Μουμπάρακ, στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.

2004: στον έβδομο ουρανό στέλνει όλους τους Έλληνες η ποδοσφαιρική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Euro 2004. Οι Έλληνες διεθνείς ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία τους στη διοργάνωση και φεύγουν νικητές με 1-0 μέσα από το κατάμεστο Ντα Λούζ, πραγματοποιώντας έναν πραγματικό άθλο.

Σαν σήμερα.

1961: ο Ολυμπιακός κερδίζει με 2-1 στη Λεωφόρο την Σάντος του Πελέ, την κορυφαία ομάδα του κόσμου. Διαμαρτυρίες προκάλεσε η τιμή του εισιτηρίου που ορίστηκε στις 35 δραχμές, τιμή τριπλάσια των 10 δραχμών που κόστιζε εκείνη την περίοδο.

1992: σύμφωνα με την Ιντερπόλ, η Ελλάδα αποτελεί μια από τις πλέον ασφαλείς περιοχές του κόσμου για τους ξένους τουρίστες, καθώς παρουσιάζει το χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότητας στην Ευρώπη.

1993: σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνης Σαμαράς, δηλώνει: «Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο αρχηγός της».

1995: η εκτός νόμου ισλαμική οργάνωση της Αιγύπτου Τζαμάα αλ Ισλαμίγια αναλαμβάνει την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Μουμπάρακ, στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.

2004: στον έβδομο ουρανό στέλνει όλους τους Έλληνες η ποδοσφαιρική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Euro 2004. Οι Έλληνες διεθνείς ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία τους στη διοργάνωση και φεύγουν νικητές με 1-0 μέσα από το κατάμεστο Ντα Λούζ, πραγματοποιώντας έναν πραγματικό άθλο.

Πόσο Win είναι η σημερινή ημέρα?

Σαν σήμερα.

:hehe:

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Σαν σήμερα.

Ξέχασες το καλύτερο:

561117_421009297938267_2023299029_n.jpg

Σαν σήμερα στον κόσμο του ΠΟΘ. (ναι δεν έχω δουλειά βραδιάτικα και σκαλίζω:p)

2011: http://www.thelab.gr/off-topic/peite-o-ti-thelete-3-0-a-87377-359.html

2012: http://www.thelab.gr/off-topic/peite-o-ti-thelete-4-0-talklab-100635-465.html ([MENTION=4643]o polonos[/MENTION] στα πρώτα του δειλά βήματα:D)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.