Jump to content




DJD

Recommended Posts

Χθες κάθησα κι έβαλα στο νετμπούκι της αδερφής μου linux,μιας κι ο παλιός σκληρός με τα windows starter τα κλάταρε, κι αφου σερνότανε που σερνότανε λέω ας δοκιμάσω..

Το λοιπόν έχω τελειώσει εγκατάσταση mint κανά τέταρτο, έχω βάλει γιουτούμπε να δω αν όλα παίζουν κομπλέ και κάθομαι και τρώω..

Τελειώνω το φαί πάω wc να βουρτσιστώ και σκάει μύτη η σις με τη φίλη της (καλό κλαπέτο :devil: :p) από παραλία..

Μπαίνουν σαλόνι βλέπει η σις το νετμπούκι να λειτουργεί αρχίζει και χοροπηδά από τη χαρά της που θα μπαίνει facebook ξανά!

Βγαίνω κι εγώ από το μπάνιο βουρτσίζοντας τα δόντια μου και της λέω.

-Έβαα linux όχχι windows πόσεχε μην κάνεις καμιά μλκια!

Και απαντά...

-Oδοντόκρεμα;Γιατί η άλλη δε σ'άρεσε;

:tomato::tomato::tomato:

-Long story short- Για άνθρωπο που δεν μπήκε ποτέ στη φιλοσοφία των windows (like my sis) είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσει μία "φιλική" προς τον χρήστη έκδοση linux. :computer:

Link to comment
Share on other sites

Ντάξει μετά τις πολωνικές ιστορίες τι να γράψω...

Η Blue Star προσέλαβε βλαχους λοστρόμους. Μα την Παναγία προσπαθούσαμε να παρκάρουμε αμάξα(sic) και δε καταλαβαίναμε τίποτα.

Aντίστοιχα η ΑΝΕΚ Γιαννιώτες. Εδώ στην άλλη άκρη της Ελλάδας καταλαβαίνετε ότι κάποιες προφορές μας ακούγονται περίεργες.

Όπως και να χει πολύ καλοί άνθρωποι όλοι τους :T:. Ένα ευχάριστο διάλλειμα από τους δικούς μας πετσαράδες κρητικοναυτικούς.

Έρχεται αυτοκίνητο για παραλαβή με 2 Γάλλους μέσα. Τάρταλα, λείψανα σκηνώματα. Ξεκινάω μιλάω αγγλικά, γαλλικά αυτοί. Προφανώς με καταλάβαιναν απλά συνέχιζαν τον χαβά τους. Έτσι πήγαινε η δουλειά :giveup:. Στο τέλος τα παίρνω και αρχίζω να μιλάω ελληνικά. Μουά γκρεκ. Νο παρλέ γκρεκ;

Παραλίγο να πέσω πάνω στον Ross Daly και να τον διαλύσω. (είμαι ~100κιλά βάλε και 20 κλειδιά αυτοκινήτων σε κρίκο). Ευτυχώς έκανα παραπάτημα στα δεξιά και τον απέφυγα.

Ρώσος επιστρέφει με την γκομενάρα τη γυναίκα του passat 2.0 turbo. Στο κάθισμα του συνοδηγού διακριτικά αφημένο ένα 10ευρο. Κέρασα καφέδες τους συναδέλφους :cool:.

Βλέπω ένα δικό μας ροζ suzuki alto. 2 ξανθιές μέσα. Βγαίνουν. Ήταν Ολλανδέζες. Η κοντή ήταν στο ύψος μου (είμαι 1,85). Η ψηλή μου δίνει με χάρη τα κλειδιά, λυγίζοντας τα γόνατα της. Εγώ είχα πάθει αμοκ από το απαλό μαύρισμα, το ύψος και τα γαλάζια μάτια. Μάλλον το κατάλαβαν αλλά δε το έδειξαν. Πρώτη φορά στη ζωή μου κόμπλαρα έτσι μπροστά σε θηλυκά.

Εν κατακλείδι, σήμερα δεν είχα και πολλές επιλογές για αυτοκίνητο για το μεσημέρι οπότε αναγκαστικά τσίμπησα ένα Saab 9-5 Aero. Χάλια ήταν :devil:.

Έγινε επεξεργασία από bezdim
Link to comment
Share on other sites

Αν αφήσουμε στην άκρη δηλαδή τα πολιτικά, ανθρωπιστικά και θρησκευτικά πιστεύω.. τότε είμαστε όλοι φίλοι κι είμαστε όλοι ίδιοι. Επιτελούς, υπαρκτός σοσιαλισμός :D

Ιδιοι όχι, αλλά σίγουρα θα έχουμε πολύ λιγότερα να μας χωρίζουν.

Η ουσία είναι να είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά να σέβεται και να εκτιμά ο ένας τον άλλον έστω και αν δε συμφωνεί ακόμα και με θεμελιώδης αρχές του. Μιλάω για το φόρουμ πάντα έτσι.

Δεν έχεις ανθρώπους που θεωρείς φίλους αλλά ειναι πιστοί στην Χ θρησκεία ενώ εσύ είσαι αντίθετος με το γενικότερο concept θρησκεία?

Με κατάλαβες και σε κατάλαβα Κωστή. :flower:

Υπαρκτός δεν θα είναι ακόμα και έτσι που το λες πάντως, virtual-cyber-εικονικός μπορεί! :p

Link to comment
Share on other sites

καλα ολα αυτα ,κανα nsfw θα παιξει;

σε λιγο δεν θα χρειαζoμαστε καν spoiler στα NSFW

αφου οι εργαζομενοι θα αποτελουν μειοψηφια.....και αρα μειονοτητα διχως δικαιωματα

απλα θα παραλλαξουμε το αρκτικολεξο σε Now Shut the Fcuk up and Watch

κι ο γατουληθ θα κρυψει τις κοκκινες στην whiskas gourmet κονσερβα που εχει για φαρετρα

Link to comment
Share on other sites

4 μερίδες μπουγατσούλα έτσι για το καλό.

Καλημέρεζζζζ

Σκέτο φύλο έφαγες?:p

Καλημέρα Lab!:)

να ξεκινήσουμε με όμορφες εικόνες τη μέρα μας

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fEBGUvLstk8&list=FLHrWrXNchyLiOWTiMkPXBTA&index=1]Skodjebru - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

vdsl σε λιγες μερες...ελα να κλαψει η RIAA :cool:

Θα με κάνεις φίλο σου ??!!!

Ρε Φούστη μου ήμουν ο 1ος που έκανα αίτηση στη HOL για να μπω σε Τοπικό βρόγχο με 4mbps και να φύγω από τα 384kbps.

Τόσο καιρό με 24αρα πιάνω ΜΑΞ 6 με πειραγμένο SNR..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.