Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] καλά πλατσουρίσματα αύριο και γέμισε και κανένα κουβαδάκι και για μας.:p

Επί τη ευκαιρία αυτό είναι της εποχής μου, και ταιριάζει για δύο λόγους:

-Είναι πολτιστικό αρχείο της πάλε ποτέ ΕΡΤ

-Ο Σάκης Μπουλάς λένε ότι παλεύει για τη ζωή του τις τελευταίες ημέρες, περαστικά στον άνθρωπο.

[ame]

[/ame]

Πρέπει να μετακομίσω σε μονοκατοικία ή σε ρετιρέ. Δεν την παλεύω να μένει άλλος από πάνω. Πολλή φασαρία...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Μάχη σήμερα με κουνούπι κομάντο (πέταγε χωρίς να κάνει θόρυβο και κρυβόταν καλά). Κέρδισε το κουνούπι......:zzz:

Θέλω ανεμιστήρα με ψυγείο να ψύχει νερό και να μου πετά παγωμένο αέρα. #1stWorldProblems . Καλημέρα σας

Μολις εκανα και εγω αιτηση σε forthnet

Απεριοριστα αστικα υπεραστικα προς ολους

12 ωρες κινητα

Nova starter pack

24αρι ιντερνετ(να δουμε τι πιανει αυτο)

με 29,90

και 35 ενεργοποιηση και 49 αποκωδικοποιητης

εν τω μεταξυ τι μουφα modem ειναι αυτο που δινουν??technicolor...απο τη nyan.cat το παιρνουν?

εγώ που έχω το 1play είμαι ευχαριστημένος. στα 19 συγχρονίζω

Φορητότητα Forthnet - > HOL.

Με το καλημέρα upload 1020 - > 840 download 17800 - > 14200. YouTube από mobile μπας και δω τίποτα.

Rant and mpinelik mode on.

Αύριο μετά τις 11 το πρωί θα είμαι στο μικρό Καβούρι για μπάνιο. Άμα περάσει κανένας Labίτης, να έρθει να με βρει, να δει και το κάρο από κοντά! Κάτω από τη μωβ ομπρέλα θα είμαι, δεξιά από το beach bar. (3-2-1 incoming για το χρώμα!!)

kqtve8x

Με το καλημέρα upload 1020 - > 840 download 17800 - > 14200. YouTube από mobile μπας και δω τίποτα.

:sarcastic:

Θέλω ανεμιστήρα με ψυγείο να ψύχει νερό και να μου πετά παγωμένο αέρα. #1stWorldProblems . Καλημέρα σας

το εχει κανει λαμπτιτης παλια :p

Ouch! Εγώ έχω ζητήσει φορητότητα από HOL σε Forthnet, για να δούμε :p

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις καταπολέμησης των ρουφιάνων/σπιούνων/κουτσομπόληδων (γένους θηλυκού) του γραφείου... :/

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.