Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

το ωραίο ήταν στην παρουσίαση της Ms που laggaran τα πάντα και γελούσαν από κάτω..epic moments :D

Ακούω βοή και βλέπω έπειτα λάμψη στον ουρανό έξω από το παράθυρο... κεραυνοί!

Σούπερ!

Πιάνω την κάμερα και βγαίνω στο μπαλκόνι... λεπτά τώρα δεν έριξε ούτε έναν :D

Ο καιρος ειναι ανωμαλος, εδω κατω παντως παει καλα...28 βαθμους μεσα εξω δροσια

Ζέστη έχει και εδώ, αλλά θα ρίξει καμμιά σταγόνα μάλλον, οι κεραυνοί που είδα ( once :D ) θα είναι κατά την Πεύκη ή εκεί κοντά που είναι ο Deninhos :p

Καπάκια, έχω ίσα ίσα μια χαραμάδα στην μπαλκονόπορτα και για ένα κλάσμα βλέπω έξω σαν να με τραβάνε φωτογραφία...

10-20sec αργότερα, μπουμπουνητό και τρίζει το πορτάκι του πίνακα στο διάδρομο :upside:

Εμείς είχαμε 1 βδομάδα ήλιο εδώ και είχαν λυσάξει στην ηλιοθεραπεία.. Σήμερα ευτυχώς ξαναχάλασε ο καιρός, όλη μέρα συννεφιά..

Καπάκια, έχω ίσα ίσα μια χαραμάδα στην μπαλκονόπορτα και για ένα κλάσμα βλέπω έξω σαν να με τραβάνε φωτογραφία...

10-20sec αργότερα, μπουμπουνητό και τρίζει το πορτάκι του πίνακα στο διάδρομο :upside:

γειτονάκι; same sh1t here

<15mb το app. ~120mb ελευθερα στην εσωτερικη μνημη (και αλλα τοσα στην RAM). καμποσα GB στην SD.

"Insufficient storage available"

BjJ5kUD.jpg

<15mb το app. ~120mb ελευθερα στην εσωτερικη μνημη (και αλλα τοσα στην RAM). καμποσα GB στην SD.

"Insufficient storage available"

[.ιμγ]http://φακ γκουγκλ.τζιΑρ[/ιμγ]

Γι' αυτό μέχρι να νοιώσει η Google μόνο κινητό με μεγάλη αρχική μνήμη. Μην μου πείτε ότι φίφες τύπου ext2sd, data2sd κλπ είναι λύση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.