Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Γίνεται να δηλώσω νέο αριθμό ταυτότητας μέσω taxis;

Ψάχνω και δε καταλαβαίνω τίποτα.

Ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι η γκόμενα του Ρονάλντο...;

Γες άι ντου. Νο κόμμεντ.

Αποφάσισα μέσα στο καλοκαίρι να αφήσω μούσι! ελπίζω να μην πεθαίνω από ιδρώτα

Αποφάσισα μέσα στο καλοκαίρι να αφήσω μούσι! ελπίζω να μην πεθαίνω από ιδρώτα

Εξαρτάται το πόσο μούσι..

Πάντως, αν είναι έστω και λίγο μεγάλο (και δεν το έχεις ξαναφήσει μέσα στο καλοκαίρι στην ζωή σου), να ξέρεις ότι θα σε πιάσει γέλιο την πρώτη φορά που κάνεις μπάνιο στην θάλασσα με το μούσι..

Η αίσθηση της αντίστασης του μουσιού στο νερό γαργαλάει :hehe:

Εξαρτάται το πόσο μούσι..

Πάντως, αν είναι έστω και λίγο μεγάλο (και δεν το έχεις ξαναφήσει μέσα στο καλοκαίρι στην ζωή σου), να ξέρεις ότι θα σε πιάσει γέλιο την πρώτη φορά που κάνεις μπάνιο στην θάλασσα με το μούσι..

Η αίσθηση της αντίστασης του μουσιού στο νερό γαργαλάει :hehe:

Βασικά είναι η πρώτη φορά που αφήνω εβερ :p

Πο πο πο... Πως τα τρώνε οι Ινδοί αυτά τα πράγματα... Έχω πιει κάτι λίτρα μπύρα για να συνέλθω :beer:

Ειναι ενας σε καποια πολυκατοικια πισω απο το σπιτι μου που παιζει ασταματητα απο το μεσημερι grid 2...

μιλαμε πρεπει να εχει καψει πολυ λαστιχο ο τυπας.ασε που καθε 5 στροφες πρεπει να βγαινει.

ολα αυτα ,απο αυτα που ακουω απο το δωματιο μου :sarcastic:

αφου ο καθενας λεει το πονο του να πω και εγω...

σκοτωσα 3 κουνουπια με τη1η προσπαθεια σημερα

it was a good day!:smoke:

Πω πω...πως κάνετε έτσι! Πλάσματα του θεού είναι κ' αυτά...δώστε μια σταγόνα απ' το αίμα σας!

Πο πο πο... Πως τα τρώνε οι Ινδοί αυτά τα πράγματα... Έχω πιει κάτι λίτρα μπύρα για να συνέλθω :beer:

αν σε ενοχλεί το καυτερό φάε γιαούρτι :)

αφου ο καθενας λεει το πονο του να πω και εγω...

σκοτωσα 3 κουνουπια με τη1η προσπαθεια σημερα

it was a good day!:smoke:

tUfCHFj.jpeg

Και σημερα ηρθε ενα ακομα μεγαλυτερο... δεν ξερω αν τσιμπανε ανθρωπους αυτα τα πραγματα αλλα gezus christ...

Σας λυπάμαι :p

Βεράντες ανοικτές, παράθυρα ανοικτά, φώτα γραφείου ανοικτά, χου γκιβς ε σχιτ αμπαουτ ΚΟΝΟΠΣ ωρε :dance3:

Πριν λιγο μπηκε χρυσαυγιτης στο μαγαζι κι ηθελε να ρωτησει κατι για το λαπτοπ...

aX08B1D_460s.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.