Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Δε βρίσκω κάτι σχετικό στα forum

Μπας και ασχολείται κανένας με τρέξιμο να προτείνει κανά καλό διάδρομο γυμναστικής?

Δε βρίσκω κάτι σχετικό στα forum

Μπας και ασχολείται κανένας με τρέξιμο να προτείνει κανά καλό διάδρομο γυμναστικής?

Εγω θα σου πρότεινα να ...τρεξεις εξω (ο διαδρομος μπορει να σου προκαλεσει μικρους τραυματισμους) ή να αγοράσεις καποιο στατικό ποδήλατο

Κι εγώ υποστηρίζω το έξω, αλλά φαντάζομαι είναι πιο πιθανό να τραυματιστείς τρέχοντας πάνω στο τσιμέντο και την άσφαλτο (ακόμη και χωρίς να σε πατήσει αυτοκίνητο) παρά πάνω σε μια ταινία ελαστικού με ανάρτηση.

Επειδή δεν το ξέρω το άθλημα, θα πήγαινα σε κανένα μαγαζί να ρωτήσω πρώτα. Τουλάχιστον να ξέρεις τις διαφορές. Αποκλείεται να είναι μόνο ταχύτητα/κλίση αυτό που πληρώνεις.

Μιας και πλησιάζει και η εξεταστική, μια φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους ετοιμάζονται:

jzgEDzN.png

Δεν λέει να μου περάσει η γρίπη...σκάει ο τόπος και εγώ πίνω καυτή μέντα για τον λαιμό τώρα.:(

Μιας και πλησιάζει και η εξεταστική, μια φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους ετοιμάζονται:

jzgEDzN.png

ριξε καμια κάρτα καλύτερα να ξεκολλήσουμε...τι σοι γάτος εισαι ?:whistle2:

jzgEDzN.png

NdGT on exams: :)

EG9Tysn.png

Πάμε βόλτα τα σκυλιά κάθε μέρα και περνάμε από ένα σπίτι που έχει αισθητήρα κίνησης και αυτόματο προβολέα... Το φώς είναι τόσο δυνατό που κάθε φορά που περνάμε νομίζω ότι μας απαγάγουν εξωγήινοι... :alien:

taxisnet μπορείτε να κάνετε login?

gsis ειχα μπει εχτες και εγραφε στις 20 και καποιες αλλες μερες θα εχει maintenance στο Site οποτε αυριο δοκιμασε

gsis ειχα μπει εχτες και εγραφε στις 20 και καποιες αλλες μερες θα εχει maintenance στο Site οποτε αυριο δοκιμασε

ναι το είδα απλά έλεγε 16:00, γι'αυτό και η ερώτηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.