Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

δεν ξέρω τι είναι ποιο εντυπωσιακό, το τι έπαθε αυτή στο 2:40 η τα comments ;;;;;;

ξύπνησα στην έρημο mojave,πάλι αυτή η γ@@@σκόνη

Στην έρημο τουλάχιστον δεν έχει κουνούπια! :rant:

Αρχίζουμε εξεταστική 10/6 και το πρόγραμμα βγήκε σήμερα. και αυτό γιατί σαν πληροφορική δανειζόμαστε αίθουσες από την υπόλοιπη ΣΘΕ..δεν ξέρω αν πρέπει να πω κλάψω ή να γελάσω :D (btw μέχρι 2/7 δίνουμε)

Αρχίζουμε εξεταστική 10/6 και το πρόγραμμα βγήκε σήμερα. και αυτό γιατί σαν πληροφορική δανειζόμαστε αίθουσες από την υπόλοιπη ΣΘΕ..δεν ξέρω αν πρέπει να πω κλάψω ή να γελάσω :D (btw μέχρι 2/7 δίνουμε)

Απο τωρα? εμεις εχουμε ακομα :sarcastic:

Καλημερα...NOT, κ@λο σύννεφα

Μονο τέτοια να στέλνουμε και ας είμαστε και πάντα στην τελευταία θέση

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UZZ9aMkxtVo&feature=share]Gossiptv.gr Eurovision 2013 Ελλάδα - YouTube[/ame]

Εγινε η Eurovision ή προκριματικά ήταν?

[...] δεν ξέρω αν πρέπει να πω κλάψω ή να γελάσω :D (btw μέχρι 2/7 δίνουμε)

Γέλα! 2 μήνες διακοπές θα έχεις. Τόσα χρόνια φοιτητής (και ήμουν πολλά), ποτέ δεν έκανα πάνω από 1 μήνα διακοπές :(

Προσωπικά μου άρεσε το τραγούδι.

Τους εύχομαι τα καλύτερα.

Στην έρημο τουλάχιστον δεν έχει κουνούπια! :rant:

στο σπίτι δεν έχω κουνούπια ή οτιδήποτε άλλο ιπτάμενο. έχω σίτες σε όλα τα παράθυρα/πόρτες

και σώθηκα και από τα τσιμπήματα και τα καρκινογόνα εντομοαπωθητικά/φιδάκια κτλ.

το μόνο αρνητικό είναι ότι η εσωτερική θερμοκρασία αυξήθηκε 1-2 βαθμούς επειδή οι σίτες είναι επίτηδες

πολύ ψιλής πλέξης για να μην αφήνουν τπτ νσ περνά

στο μαγαζί όμως, τα καταραμένα έντομα παίρνουν εκδίκηση. έχουμε και 2-3 δέντρα ακριβώς μπροστά στην πόρτα

και φωλιάζουν μέσα στα φυλλώματα.δυστυχώς,δεν έχω βρει τρόπο να απαλλαγώ :nada:

Google Hangouts in da house. Άντε πως να πείσεις τον κόσμο να ξηλώσει το skype, ενώ αρκετοί ακόμη κλαίγονται για το .... msn

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cgyhsF53484]Georgiou sxoliazei Kapoutzidi - YouTube[/ame]

Google Hangouts in da house. Άντε πως να πείσεις τον κόσμο να ξηλώσει το skype, ενώ αρκετοί ακόμη κλαίγονται για το .... msn

Custom emoticons έχει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.