Jump to content

DJD

Recommended Posts

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Η μέρα ξεκίνησε με την παραίτηση νεοσύλλεκτου γραφίστα που περνάει δοκιμαστικό μηνα πριν τον προσλάβουμε.

και τα πράγματα έχουν ως εξής... σε θέση βοηθού γραφίστα άτομο ανεκπαίδευτο χωρίς καθόλου εμπειρία, με 800E του φάνηκαν υπερβολικά λίγα.

με εταιρικό μεσημεριανό που είναι σπιτική κουζίνα και άριστες συνθήκες εργασίας

(δεν δουλεύουμε σε μπαγκατέλες pc, και είμαστε σε φρεσκοανακαινισμένο γραφείο με full εξοπλισμένη κουζίνα και όλα τα comfort)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ?! @##!$%@#

αμα είχε εσένα αφεντικό λογικό μου φαίνεται που έφυγε. :p

Αν θελετε να λυσετε καποιο θεμα, το skype/yahoo ειναι δωρεαν. Καθαριζονται οι "διαλογοι" και ο επομενος θα ξαναμπει στο θρεντ μετα το Πασχα !

Εγώ πάντως τη γνώμη μου θα την πω και θα μιλήσω γενικά.

Το βρίσκω προσβλητικό και προκλητικό να κάνω μια ευθής, σοβαρή ερώτηση και να αγνοηθεί με πρόφαση ή δικαιολογία το ύφος, και ταυτόχρονα υποτιμητικό να παίρνω απάντηση "δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου" όταν παράλληλα έχουν δημοσιευθεί "κατεβατά". Δεν κολλάω στα άτομα, στις πράξεις αναφέρομαι.

Να γίνει παρεξήγηση λόγω δικού μου post (επειδή γράφω όπως γράφω) το καταλαβαίνω. Να προσδοκώ μια πιο σοβαρή μορφή συζήτησης ανα διαστήματα αλλά να αγνοούμαι επανειλημμένως (μάλλον επιδεικτικά, έτσι το αντιλήφθηκα), λυπάμαι είναι το όριο μου. Βέβαια, εδώ ταιριάζουν κλισέ απαντήσεις "έτσι είναι αμα σ'αρέσει", "σου απαντάνε αναλόγως", "δεν σε αναγκάζει κανένας να γράψεις". Δεκτά όλα αυτά αλλά αναρωτιέμαι τι είδους απάντηση θα έπαιρνε κάποιος που παρερμήνευσε αρνητικά το μήνυμα στο #17229, εκείνη που λέει για "ανωριμότητα"?

ΥΓ. Γενική παρατήρηση είναι και θέλω να πιστεύω ότι η άποψη αυτή, με τον τρόπο που είναι γραμμένη, δεν δίνει αφορμή για thread ban.

Εγώ πάντως τη γνώμη μου θα την πω και θα μιλήσω γενικά.

Το βρίσκω προσβλητικό και προκλητικό να κάνω μια ευθής, σοβαρή ερώτηση και να αγνοηθεί με πρόφαση ή δικαιολογία το ύφος, και ταυτόχρονα υποτιμητικό να παίρνω απάντηση "δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου" όταν παράλληλα έχουν δημοσιευθεί "κατεβατά". Δεν κολλάω στα άτομα, στις πράξεις αναφέρομαι.

Να γίνει παρεξήγηση λόγω δικού μου post (επειδή γράφω όπως γράφω) το καταλαβαίνω. Να προσδοκώ μια πιο σοβαρή μορφή συζήτησης ανα διαστήματα αλλά να αγνοούμαι επανειλημμένως (μάλλον επιδεικτικά, έτσι το αντιλήφθηκα), λυπάμαι είναι το όριο μου. Βέβαια, εδώ ταιριάζουν κλισέ απαντήσεις "έτσι είναι αμα σ'αρέσει", "σου απαντάνε αναλόγως", "δεν σε αναγκάζει κανένας να γράψεις". Δεκτά όλα αυτά αλλά αναρωτιέμαι τι είδους απάντηση θα έπαιρνε κάποιος που παρερμήνευσε αρνητικά το μήνυμα στο #17229, εκείνη που λέει για "ανωριμότητα"?

ΥΓ. Γενική παρατήρηση είναι και θέλω να πιστεύω ότι η άποψη αυτή, με τον τρόπο που είναι γραμμένη, δεν δίνει αφορμή για thread ban.

Kλικαρε την υπογραφη μου να δεις που βρισκομαι,

περνα απο Καλλιθεα να σε κερασω ενα καφε,

και να δουμε αν μπορουμε να μιλησουμε ομορφα κι ωραια σχετικα με το θεμα

χωρις σεντονια, mentions, smilies και drama μπηχτες

απλα keep in mind οτι κανεις δεν σου χρωσταει την αποψη του

και σε παρακαλω μη φορεσεις μπλουζακι PSY

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Η μέρα ξεκίνησε με την παραίτηση νεοσύλλεκτου γραφίστα που περνάει δοκιμαστικό μηνα πριν τον προσλάβουμε.

και τα πράγματα έχουν ως εξής... σε θέση βοηθού γραφίστα άτομο ανεκπαίδευτο χωρίς καθόλου εμπειρία, με 800E του φάνηκαν υπερβολικά λίγα.

με εταιρικό μεσημεριανό που είναι σπιτική κουζίνα και άριστες συνθήκες εργασίας

(δεν δουλεύουμε σε μπαγκατέλες pc, και είμαστε σε φρεσκοανακαινισμένο γραφείο με full εξοπλισμένη κουζίνα και όλα τα comfort)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ?! @##!$%@#

Πότε ξεκινάω? :p

Πότε ξεκινάω? :p

στείλε το βιογραφικό σου στα ρωσικα και βλέπουμε.

στην δεύτερη φάση, θα πρέπει να μου το διαβάσεις στα ρωσικα.

αλλα η συνέντευξη θα γίνει στην ταράτσα, μονο εκεί έχουμε μάνικα

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.