Jump to content




DJD

Recommended Posts

Σοβαρότατος είμαι. Εσύ είπες ότι δεν ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα και άρα δεν θα πρέπει να ψηφίζει, και σου απάντησα ότι απλά δεν είναι ο μόνος που δεν την ξέρει.:)

Στην τελική, δεν θα είναι υποχρεωτικό, άρα, αν δεν τον νοιάζει, δεν θα πάει να ψηφίσει.

Προσγειώσου. Πόσοι ειναι οι Βαρδινογιάννηδες (που όντως δεν νιώθουν τιποτα) και πόσοι οι μετανάστες ;

Και για να στο κάνω πιο εύκολο. Τι επίδραση έχει η ψήφος των Βαρδινογιάννηδων και λοιπών σε σχέση με των ομογενών ; Την ιδια ;

Link to comment
Share on other sites

Και για να στο κάνω πιο εύκολο. Τι επίδραση έχει η ψήφος των Βαρδινογιάννηδων και λοιπών σε σχέση με των ομογενών ; Την ιδια ;

Των Βαρδινογιαννηδων εχει φυσικα...ολα κατω απο το τραπεζι....

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά λειτουργεί Γιώργο.

Στείλε το νούμερο σε PM αν θες να σου το ελέγξω εγω εδώ ( δεν φαντάζομαι να έχεις ακόμα το παλιό )

To έγραψα Bill, "σε κάποιους παίζει". Το θέμα είναι να παίζει σε όλους, όχι σε κάποιους. Από τη στιγμή που είμαι έμπειρος χρήστης, μπορώ να ελέγξω τυχόν προβλήματα σε browsers, σύνδεση, firewalls κλπ, είναι όλα εντάξει και το σύστημά τους δε δουλεύει χωρίς καν να βγάζει σφάλμα, εγώ θεωρώ ότι δε δουλεύει. Αν δε το είχα φτιάξει εγώ, θα είχα φάει τρελή κατσάδα στην εταιρεία μου.

Link to comment
Share on other sites

Άλλο να γνωρίζεις άλλο να πάσχεις

Με την έννοια που το εννοείς Γιάγκο, του "πάσχω" i.e. δεν έχω λεφτά για βενζίνη, να βγω έξω, να κάνω 1 αγορά, να πληρώσω θέρμανση, και 1000 άλλα δεν νομίζω να "πάσχουν" πολλοί από εδώ και χαίρομαι για αυτό.

Δεν ξέρω αν το ότι αναγκάστηκα να φύγω απο την χώρα για αναζήτηση κάτι καλύτερου στα 30 μου μετράει σαν "πάσχω" ή όχι, αυτό που ξέρω είναι πως δεδομένου δεν είμαστε ζώα σαν τα εδώ που η έννοια της οικογενειακής συνοχής είναι μεγαλύτερο παραμύθι απο τον Χανς και την Γκρέτελ, το ότι τον πίνουν "πάσχουν" οι δικοί μου κάτω δεν με αφήνει και παγερά αδιάφορο.

Ναι δεν είμαι εκεί να το ζω, και όχι δεν είμαι μονόχνοτος που λέει ο Αντώνης και ναι έρχομαι Ελλάδα συνέχεια, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν με απασχολεί το ΔΙΚΟ μου "πάσχω" αλλά των γονιών μου ειδικά.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.