Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
ναι δυστυχώς ειναι κλεφτες μερικοί,τα ιδια λεω και εγω, πλακετα=μακρυά ...

Εμεις εχουμε εναν καλο αν θες να σου στειλω ενα τηλέφωνο.

τώρα ανέλαβε δράση ο tavliban...το ανταλλακτικό βρίσκω και το φτιάχνω... ;)

Thanks πάντως

Μόλις έστειλα και ένα mail στην AEG, έτσι για το "καλό"...

γκουτεν μοργκεν

Μέρα... Περιμένω κάτι πακετάκια.. κι ο ταχυδρόμος την έπαιξε αλά NTG σήμερα, ούτε χτύπησε ούτε τίποτα, απλά άφησε το χαρτάκι :rant:

Κάνε δηλώσεις εσύ και μετά να αναρωτιέσαι γιατί σε μπανάραν :p

Εγώ φταίω που το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας?

Κοίτα τώρα....πιο πάνω ο DJD κράζει τον ταχυδρόμο, και σε άλλο thread περιμένει ζάντες από ταχυδρομείο μεγάλου ποσού κιόλας! Θα έχουμε δράματα σε κανένα μήνα από τώρα!:p

Εχουμε κανεναν καλο οφθαλμιατρο εδω μεσα ?

Οχι για διαγνωση (αυτη τη εχω απο 5 γιατρους :hehe: ) αλλα για να ενημερωσει για επιπλοκες επεμβασης κι τετοια. :D

Έχεις "σφίξει" μπίλια με ξύλινο παίχτη;

Κάποτε. Δεν παίζω πλέον. Είναι το ίδιο σα να λέμε "έχεις παίξει μπάλα σε αλάνα;" σε ένα παιδί που παίζει Fifa στο PS3...

btw, @έται ο πΟΤΕ και το κ@λοsite του... Έλεγχος διαθεσιμότητας για adsl. Απλά δεν κάνει τίποτα. Πατάς το κουμπί, σκοτεινιάζει για 1'' και μετά το ίδιο. Ούτε μήνυμα, ούτε error, τίποτα. Ζώα. Και μη μου πείτε "εμένα παίζει μια χαρά". Προφανώς σε κάποιους παίζει. Δεν παίζει σε όλους όμως. Δοκίμασα με 4 διαφορετικούς browsers.

Κάποτε. Δεν παίζω πλέον. Είναι το ίδιο σα να λέμε "έχεις παίξει μπάλα σε αλάνα;" σε ένα παιδί που παίζει Fifa στο PS3...

Οι αλάνες έχουν εκλείψει όμως ποδόσφαιρο παίζεις ακόμα στα γήπεδα χωρίς να υπάρχει διαφορά. Δεν έχει σχέση με το Fifa του PS3. Όπως και ποδοσφαιρακια, μπιλιάρδα δεν βρίσκεις εύκολα αλλά βρίσκεις.

Οι αλάνες έχουν εκλείψει όμως ποδόσφαιρο παίζεις ακόμα στα γήπεδα χωρίς να υπάρχει διαφορά. Δεν έχει σχέση με το Fifa του PS3. Όπως και ποδοσφαιρακια, μπιλιάρδα δεν βρίσκεις εύκολα αλλά βρίσκεις.

Γιάγκο, εμείς βρίσκουμε. Αναφέρομαι στα πιτσιρίκια. Δεν ψάχνουν να βρουν. Άλλωστε το άρθρο δεν αναφέρεται στο αν είναι καλύτερο, λέει αν δεν έχεις χώρο για τραπέζι. Gadget είναι, εξ ορισμού τα περισσότερα είναι άχρηστα :)

btw, @έται ο πΟΤΕ και το κ@λοsite του... Έλεγχος διαθεσιμότητας για adsl. Απλά δεν κάνει τίποτα. Πατάς το κουμπί, σκοτεινιάζει για 1'' και μετά το ίδιο. Ούτε μήνυμα, ούτε error, τίποτα. Ζώα. Και μη μου πείτε "εμένα παίζει μια χαρά". Προφανώς σε κάποιους παίζει. Δεν παίζει σε όλους όμως. Δοκίμασα με 4 διαφορετικούς browsers.

Μια χαρά λειτουργεί Γιώργο.

Στείλε το νούμερο σε PM αν θες να σου το ελέγξω εγω εδώ ( δεν φαντάζομαι να έχεις ακόμα το παλιό )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.