Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

έχω μείνει άφωνος

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hu7eIJG_NSM]ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ! - YouTube[/ame]

αφού ρίξαμε με τον father 580 κιλά λίπασμα (με καρότσι και τενεκεδάκι) πήγαμε να ποτίσουμε και η πομώνα έκοψε άξονα....:rant::rant::rant::rant:

GriGas έγραψε:
αφού ρίξαμε με τον father 580 κιλά λίπασμα (με καρότσι και τενεκεδάκι) πήγαμε να ποτίσουμε και η πομώνα έκοψε άξονα....:rant::rant::rant::rant:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B1_(%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1)

:hehe:

ειμαι χαλια σημερα...

μαλλον με πείραξε ο φραπες που ήπια σήμερα ..:bad:

η κοιλιακή μου χωρα εκπέμπει sos και εχω πονοκεφαλο **** my life.-

αγορασα, χωρις γαλα κιολας

fml πραγματικα δε μου πανε καθολου καλα τα πραγματα τελευταία, καταλαβαινω γιατί πάνε μοναχοί μερικοί :/

Είπες μοναχοί και ό,τι έβλεπα Season of the Witch. Δυστυχώς δεν είχα πιει... Περαστικά και σε σένα και σε μένα.

Reveal hidden contents

Nick Cage vs Ninja Zombie Monks. Forreals.

SirDiman έγραψε:
αγορασα, χωρις γαλα κιολας

fml πραγματικα δε μου πανε καθολου καλα τα πραγματα τελευταία, καταλαβαινω γιατί πάνε μοναχοί μερικοί :/

Υπερβάλεις.

Θες να ανταλλάξουμε ζωές ?

Δεν παει ετσι :p :P

Μια τρελη απορια τωρα που είδα...

Γιατι η Asus να βγάζει το ROG Xpander Compatible μόνο για Rampage III Extreme

Rampage III Formula ?? Μου λεει καποιος γιατι? :p

Ειδα αυτο και μου έπεσαν τα μαλλιαααααα..

Ειναι εφικτο κατι τέτοιο?

Το να συνδεσεις τοσα xpander Και να λειτουργουν σε ολες τις Pci καρτουλες?

n5rib8.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.